49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok!
Ajka környékén roma párt keresek.
Ajka környékén roma párt keresek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Fiatal perverz szexmániás roma lányt mentorálnék!
Szia. Üziben légyszi keress meg. Jászsági vagyok. 35 éves hetero roma férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 11:33
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok Szolnok Megyei ( Jászság)
Romapár keres pasit harmadiknak
Zalaegerszeg is szóba jöhet
(Ez egy válasz Mindennévfoglalt üzenetére (2024. 06. 11. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 16:12

Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése) .
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok..roma hölgyet keresek akinél lehet. Ha szeretsz szopni az előny! Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok..roma hölgyet keresek akinél lehet. Ha szeretsz szopni az előny! Privire írjatok
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése) .
Roma pasi vagyok, Békés megyében ismerkednék nőkkel
Sziasztok Szolnok Megyei ( Jászság)
Sziasztok! Rétság környékén keresek roma hölgyet, hölgyeket, párokat akik csatlakoznának hozzám egy nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban, videózásról lenne szó

Sziasztok!Roma hölgyet keresek(max 40 évesig)állandó partnernek,fantázia dús,változatos szexuális játszadozásokhoz.
Sziasztok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Róma párral ismerkednèk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—-:/-::/—//
Vékony, szabadon használható lányt keresek. Minden is játszhat. (Pest, Heves megye)
Sziasztok környéki hölgyel párral ismerkednek írjatok köszönöm