Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nézd meg a képeim. Ha bejövök írj. Aktív Bikát keresek. Szopok nyelem a gecit lovagok.Csajosan öltözők.combfix magassarkú smink paróka tanga
Megismerkednék olyan kíváncsi Roma hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Titkos izgalmas extrém perverz szexre lehetőséget keresek!
Roma bi pasit szopnek.
Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!

Roma lányt vagy párt keresnék vas Zala megye
Sziasztok vékony roma csajszit keresek! Pm!
Sziasztok!
Szolnok megyéből Mi ( Jászság.)
Keresünk pasit aki a páromat (nő)
Rendesen elintézi.Ma este is jó.
Szolnok megyéből Mi ( Jászság.)
Keresünk pasit aki a páromat (nő)
Rendesen elintézi.Ma este is jó.
Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Gyöngyösön leszek 3 napig, esti kikapcsolódásra keresek hölgyet, vagy párt hármasra, akihez lehet csatlakozni. Valaki?
Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Szia roma párt keresek bi uni vagyok irj privátba meglátod megéri nem leszek hálátlan.
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

IGÉNYES Párt vagy csaj fogadnák ma este belvárosi lakásomban kemény szexre!
29 éves roma pasi vagyok, békés megyében ismerkednék hetero alapon.
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra, tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha valaki komolyan gondolja, minden csak megbeszélés kérdése.

Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm