Méretesebb szerszámodat kielégítem diszkréten.

Megismerkednék olyan kíváncsi Roma hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban tartósabb dologra.
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Tiszafüreden roma hölgyet keresek!
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Budapesten keresek Aktív roma férfit , férfiakat
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Sziasztok !
Mai napra keresünk pasit aki csatlakozna.
Szolnok megye ( Jászság )
Mai napra keresünk pasit aki csatlakozna.
Szolnok megye ( Jászság )
Elsősorban nőt vagy transz-ot keresek
Méretes szexuálisan túlfütöt pasit keresek
49 éves magyar pasi vagyok .Pest megyei roma párt keresek. A hölgy lehet terhes is.
Sziasztok
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Szia!Holnap ha neked jó szívesen mennék!
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 06:47

Sziasztok
Sziasztok. Borsod megyéből valaki? Laza kötetlen kapcsolat ha érdekel valakit akkor írjon.
Megismerkednék olyan kíváncsi Roma hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!