Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Helló
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szia!
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Roma pasit keresek ma estére
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Hello roma férfi vagyok ápolt igényes kb 20cm fasszal.16ker.
Budapesten 19,20,21 kerületbe keresnék aktív roma pasit aki szeret férfit szopatni dugni de Budapest és környékéröl is írhattok ha lenne kedvetek egy passzív ribancot a faszotokra húzni
Sziasztok Baranya-Tolna-Baja környékén keresek Roma Hölgyikét vagy Roma Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán vagy valamikor a héten-hétvégén kor alkat nem számit
Dugjunk egy jót
utazni tudok!

Fiatal roma nőt keresek! Mezőkövesd kőrnyékén
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+! Mezőkövesd kőrnyékén
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Nincs
(Ez egy válasz Boborjan01 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopok nyelem és baszhato vok
Sziasztok, helyetek van?
(Ez egy válasz romapar5555 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 13:18

Romamilf és barátja ismerkedne
Nem vagyunk kezdők.
Szolnok Vármegye
Nem vagyunk kezdők.
Szolnok Vármegye