Írj nyugodtan privátban
(Ez egy válasz klárika1990 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 01:02

sziasztok. Domináns roma pasit vagy párt keresek tartós kapcsolatra.
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik !! Extra ha Roma az illető hölgy!!!!
Kerepes Kistarcsa Szilasliget Mogyoród felé kis roma lány nincs?
Sziasztok ! Roma nőt keresek GYMS vármegyében , aki szeretné nyalatni magát és ki élni perverzebb vágyait . Az sem gond ha pár vagytok és a kor is mindegy . Privátban lehet jelentkezni , nem lennék hálátlan ! Üdv
Tatabanya kornyekerol keresek holgyet kortol fuggetlen 25 eves ferfikent uzenetben megbeszeljuk a reszleteket
Sziasztok szívesen kényeztetnék roma csajt/csajokat.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok
Nagyhegyes környékén macikedvelő roma pasit szopnék. 26/F
Nagyhegyes környékén macikedvelő roma pasit szopnék. 26/F
Hali! Szeged vagy környéke roma csaj utazni tudok!
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Mór és környéke? roma pár vagy hölgy esetleg? írj privát
Sziasztok, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni, nyalni. A szerepjátékokat is szeretem. Szívesen leszek a szigorú rendőr aki megbünteti a feleséged, vagy a futár aki pénz helyett más fizetési módpt is elvállal :P vagy tetszene ahogy valaki teleélvezné a feleséged, hogy utána megdughasd a gecis punciját? Keressetek privátban, igyunk az este valamit, aztán meglátjuk mi lesz

Sziasztok!
ma estere keresek unatkozo holgyet
Bp, helyem van de utazni is tudok
ma estere keresek unatkozo holgyet
Bp, helyem van de utazni is tudok
Van itt olyan roma csaj aki találkozna is? Én 36éves 182cm 80kg
Engem letiltott, miután megbeszéltük a találkát. Előtte meg áradozott hogy bejövök neki. Nagy kamu a milfroma55.
(Ez egy válasz Kölcsönösség üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 15:20

Nem is tudom mit írjak, véletlen sem az aki a képen van, igénytelen , 'oregasszony" aki az anyával lakik egy nem túl igényes helyen
Nem is tudom mit írjak, véletlen sem az aki a képen van, igénytelen , 'oregasszony" aki az anyával lakik egy nem túl igényes helyen
(Ez egy válasz milfroma55 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 17:43

48 éves roma milf szexre keres fiatal csődört
Vagy idősebb bikát
Vagy idősebb bikát
Gödöllőnél roma srác aki cumiztatna?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék roma Hölgyhöz vagy Roma Párhoz