Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok. Macikedvelő roma pasit szopnék. Nagyhegyesen vagyok megtalalható! Irj ha erdekel a dolog!!
Hölgyet keresek, aki a számba pisilne (wc-zne), illetve domina formában használna ( taposás, lábimádat, arcra ülés... Stb)
Hali. Ma Eger térségében hölgy,pár esetleg?
Sziasztok!
Ajka környékéről roma házaspárt keresek.
Ajka környékéről roma házaspárt keresek.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Macikedvelő igényes roma pasit kényesztetnék!!
Irj ha erdekel a dolog. Nagyhegyesen vagyok elérhető!
Irj ha erdekel a dolog. Nagyhegyesen vagyok elérhető!
Róma hölgyet, lányt keresek Kecskemét és 100km-es körzetében.
Nem roma vagyok, viszont szívesen ismerkednék igényes, intelligens roma lánnyal/Nővel.
Hajdúhadházon keresek roma pasit szerda vagy csütörtök este közös hokizásra, orálra.
Sziasztok
Jófarkú roma bikát kényeztetnék!
Helyem van
Utazni is tudok!
Irj ha használnál!
Jófarkú roma bikát kényeztetnék!
Helyem van
Utazni is tudok!
Irj ha használnál!
Veszprém környékéröl keresek cigány nőt.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Írj nyugodtan privátban
(Ez egy válasz klárika1990 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 01:02

sziasztok. Domináns roma pasit vagy párt keresek tartós kapcsolatra.