Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Egy helyes, fiatal jófarkú roma fiatalembert szopnék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Biszex roma pasit vagy párt keresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok adatlapom szerint is keresek holgyet tatabanya kornyekerol kikapcsolodni van itt olyan?
Szia
Kiprobalnad milyen két pasival?
Legjobb barátommal keresünk hetero alapon csajszit vagy párt
Alltalaban péntek / szombat esténként jó nekünk, de megpróbálunk alkalmazkodni,ha neked máskor.
30 éves jófej pasik vagyunk..állítólag
180/88kg. Kék szem barna haj 22cm intim méret.--ez vagyok én
Haverom
175/75kg. Szintén kék szemű barna hajú 16cm
Remélem felkeltettem az érdeklődésed
Viber esetleg?
Vagy,ha neked máshol jó akkor írj elérhetőséget kérlek és megbeszéljük ott.
Kiprobalnad milyen két pasival?
Legjobb barátommal keresünk hetero alapon csajszit vagy párt
Alltalaban péntek / szombat esténként jó nekünk, de megpróbálunk alkalmazkodni,ha neked máskor.
30 éves jófej pasik vagyunk..állítólag
180/88kg. Kék szem barna haj 22cm intim méret.--ez vagyok én
Haverom
175/75kg. Szintén kék szemű barna hajú 16cm
Remélem felkeltettem az érdeklődésed
Viber esetleg?
Vagy,ha neked máshol jó akkor írj elérhetőséget kérlek és megbeszéljük ott.
Nyíregyházán ismerkednék, ma valaki?
Szép napot. Szívessen ismerkednék roma nővel, párral. Fejér megyei vagyok
Sziasztok! Most van helyem kb 13h-ig 20 kerben,roma hölgy vagy pár esetleg aki kalandozni? Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Roma párhoz csatlakoznék ma éjjel
Dejolenne egy kis fincsi alacsony vékony fiatal roma suncit nyalni
Kényeztetnék csajokat, egyszer kipróbálnám milyen lehet ha valaki a számba pisilik, nagyon csiklandós vagyok, kipróbálnám meddig tudnám hagyni magamat, ha élvezetes, aztán megkötve is hagynám, de vergődnék, visítanék,az bíztos.
Sziasztok szívesen kényeztetnék roma csajt/csajokat.

Sziasztok! Vékony fiatal roma nőt keresek ! Mezőkövesd kőrnyékén