Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Sziasztok, roma hölgyet keresnék minden jóra! Baranya, Somogy Tolna
Sziasztok. Fiatal, független, roma lányt kényeztetném! Győr
Sziasztok! Roma csajnak jót tennénk anyagilag kis szexért
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma estére magányos maci kedvelő pasit keresek minden jóra!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható! Írj ha érdekel a dolog!!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható! Írj ha érdekel a dolog!!!!
Szolnok környékén, szopnék ápolt vastag nagy méretű pasit.
Független szexi vad Roma hölgy akadna vidékről aki Budapestre tervez költözni? Ha igen beszélgessünk !
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sziasztok!
fiatal hulgyet keresnek mara
helyem vah de utazni is tudok
Bp
fiatal hulgyet keresnek mara
helyem vah de utazni is tudok
Bp
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Helyes, fiatal, szépfarkú roma srácot szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Diszkréció fontos!!!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Diszkréció fontos!!!
Na az gáz!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten se!
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sehol senki?
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

csajimado

Sophie Strauss