Nagymellű roma hölgyyel ismerkednék.
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Sziasztok keres valaki roma pasit heves megyében? Diszkréció higénia adott és elvárt?
jofarku roma srácot szopnék rendszeresen
légy ápolt és diszkrét
légy ápolt és diszkrét
Le voltunk tiltva mert rossz csoportba irtunk és annyi levelet kaptunk hogy nem tudunk mindenkinek válaszolni.
(Ez egy válasz quentin üzenetére (tegnap 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Írtam, de nem válaszoltok.
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (tegnap 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:55
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót. Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered. Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít. A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról. Jelentkezni privátban lehet. Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót. Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered. Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít. A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról. Jelentkezni privátban lehet. Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Fiatalabb jófarkú roma srácot szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Párt keresunk parcseres sexre
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok! 31 éves igényes, inteligens, tisztelettudó szolis bőrű pasiként szívesen ismerkednék. Akinek esetleg felkeltettem érdeklődését szívesen fogadom megkeresését! Legyen szép napotok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban,vagy Nálad,nálatok,férjed eĺőtt.Kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...lehetsz tapasztalatan is,szívesen beavatlak,és bevezetlek az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Miskolc környékén roma hölgyel ismerkednék.
Fiatal lányt keresek max 27 évesig vékonyat!!!!
Nagyonnagy mellű roma hölgyyel ismerkednék.
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minn nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minn nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Ma 1 orakor budapesten szent margit korház környékén keresek szopni imádo pasit vagy párt lehetöleg helyel rendelkezöt
Sziasztok part keresunk
Sziasztok! Dögös roma csajt keresek, érdekel hogy igaz e hogy jobb velük a sex?!
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Helyem van! Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem van! Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Én és a kisfaszom roma párhoz csatlakozna..

csajimado

Stanislava