Sziasztok!
Holnap azaz 18-án Debrecenben kalandoznék a természetben roma nővel.
Holnap azaz 18-án Debrecenben kalandoznék a természetben roma nővel.
Gáláns pasi roma hölgyet keres
Nagymellű roma hölgyyel ismerkednék.
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb melléd. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Izgató Roma puncid nyalnám kényeztetném!
Sziasztok! Egy finom méz édes puncit kényeztetnék! 26 éves hetero, ápolt, igényes vagyok!
sziasztok
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Üzenet módosítása
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Üzenet módosítása
Sajnos Győrben!
(Ez egy válasz Couple1 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci roma pinàt nyalnék Gödöllő és környéke búvóhely van
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok roma pár vagyunk
Sziasztok ha megfelelek akkor itt vagyok. Szintén 3.kerület.
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 07:53
3.kerületi középkorú pár keres perverz pasit cuckoldra! Ápolt, diszkrét legyél! Helyünk van!.
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak
Nagymellű roma hölgyyel ismerkednék.
Bp+50Km
Bp+50Km
Roma lányt keresek BP-en kinyallak, maszirozlak simogatlak ,vagy amit szeretnél .
Fiatal jófarkú roma srácot szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Szeretnék valakinek nyalni, senki sem hagyja nekem, hátha valaki mégis hagyná. Senki nem hagyja hogy a punciját nyaljam, hátha valaki mégis volna aki hagyná nekem.
Roma lányt keresek BP-en minden jóra!
Roma hölgyet orgazmusig masszíroznék nyalnék kényeztetnék!
Képzett masszőr vagyok!! Helyem van. Diszkréció adott és elvárt!!
Képzett masszőr vagyok!! Helyem van. Diszkréció adott és elvárt!!

csajimado