Szia engem érdekelne…
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 09:37
Fiatal roma férfiakat (akár többet is) keresek, akik kedvelik az idősebb nőket.
Bp keresek bisex roma párt kortól függetlenül
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
Monor környékén ismerkednék ma este hölggyel , párral. 29 éves magára igényes pasi
Békés megyében félig roma pasiként ismerkednék nővel vagy párral.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Baranyában esetleg roma nő vagy pár???
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Fiatal roma férfiakat (akár többet is) keresek, akik kedvelik az idősebb nőket.
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!
Intelligens Roma milfet masszíroznék igényei szerint!
Ha bi affinitással rendelkezik a párom is beszallna!
Helyem van!
Ha bi affinitással rendelkezik a párom is beszallna!
Helyem van!
Ma estére keresek kanos macikedvelő pasikat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk .
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk .
42/190/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos kapcsolathoz.
Vigyázzatok csaló!!! Megbeszêli veled a találkozót utána mikor odaérsz felszívódik
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 07. 18. szombat 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 04:54
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Habesetleg nem írunk akkornsajna nem egymást keressük!
Sziasztok szabolcsi 50 roma pár vagyunk hölgy részéröl a bi dolog rendben van .kezdök lennék még
Sziasztok szabolcsi 50 roma pár vagyunk hölgy részéröl a bi dolog rendben van .kezdök lennék még
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 16:28
Szabolcsban keresek izgató Roma hölgyet!
Extra ha bi affinitással rendelkezik!
Akkor párom is csatlakozik.
Extra ha bi affinitással rendelkezik!
Akkor párom is csatlakozik.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

csajimado

him001
Liana