Sziasztok!
Eger, Sirok, Recsk, Parád útvonalon ismerkednék roma csajszival alkalmi kalandra.
Ha ismer valaki lányt, aki szeret kalandozni ne tartsa magában kérem
Priviben a többi.
Eger, Sirok, Recsk, Parád útvonalon ismerkednék roma csajszival alkalmi kalandra.
Ha ismer valaki lányt, aki szeret kalandozni ne tartsa magában kérem
Priviben a többi.
Engem is érdekelne a dolog.
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 09:37
Fiatal roma férfiakat (akár többet is) keresek, akik kedvelik az idősebb nőket.
sziasztok érdekelne engem amit kerestek és sok mindenre nyitott vagyok ! E-mail címet írjatok és részemről ha megfelelek akkor csatlakoznák!
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 03:43
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!
Sziasztok érdekelne engem amit kerestek és sok mindenre nyitott vagyok ! E-mail címet írjatok és részemről ha megfelelek akko csatlakoznák!
(Ez egy válasz bisexvagyak üzenetére (tegnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:33
Sziasztok. Kifejezetten nagy, lógós mellü roma hölggyel, hölgypárral ismerkednék. Idősebb 50+ os, illetve fiatalabbakkal is. Ha sok tejjel rendelkező szoptatós hölgy vagy az lenne a legjobb. Ápolt, káros szenvedélyektől mentes, mellfesitiszta pasi vagyok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+100
Bp+100
Szia. Esetleg?
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 03:43
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!
Sziasztok. Kifejezetten nagy, lógós mellü roma hölggyel, hölgypárral ismerkednék. Idősebb 50+ os, illetve fiatalabbakkal is. Ha sok tejjel rendelkező szoptatós hölgy vagy az lenne a legjobb. Ápolt, káros szenvedélyektől mentes, mellfesitiszta pasi vagyok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+100
Bp+100
Intelligens Roma hölgyet keresek akit izgatna egy kényeztető masszírozás!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem természetesen van.
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem természetesen van.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Szia engem érdekelne…
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 09:37
Bp keresek bisex roma párt kortól függetlenül
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
Békés megyében félig roma pasiként ismerkednék nővel vagy párral.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Baranyában esetleg roma nő vagy pár???
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Intelligens Roma milfet masszíroznék igényei szerint!
Ha bi affinitással rendelkezik a párom is beszallna!
Helyem van!
Ha bi affinitással rendelkezik a párom is beszallna!
Helyem van!
Ma estére keresek kanos macikedvelő pasikat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!

csajimado

champa