Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok, Baranya-Tolna megyében keresem Roma hölgy vagy Roma pár társaságát én egy 33 éves független tisztelet tudo srác vagyok! Nincs káros szenvedélyem !
Fiatal igényes roma lányokat, asszonyt rendszeres találkozásra keresek. Mindent bele, perverzió előny!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok! Rétság-Vác környékén keresek most ráérő roma hölgyeket, vagy párokat. Részleteket privátban.
Roma csajszit hölgyet keresek!
még keresek ilyen roma-nőt!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 22:10
Most a Hölgytag írok!
Utóbbi 10 napban 4 plusz pasi és egy párcserés pár jutott nekem
Pasim régi vágya (fél éve mondogatja...) hogy szeretne egy roma nő szájával közelebbi kapcsolatba kerülni 18 cm-es vastag farkával. Közelgő szülinapja (aug eleje) alkalmával szeretném meglepni ezen bakancslistás vágyának beteljesítésével. Ha van itt roma pár, vagy roma nő, aki szívesen megtenné, kérem privát levélben jelezze nekem-nekünk! (helyünk is van)
Utóbbi 10 napban 4 plusz pasi és egy párcserés pár jutott nekem
Pasim régi vágya (fél éve mondogatja...) hogy szeretne egy roma nő szájával közelebbi kapcsolatba kerülni 18 cm-es vastag farkával. Közelgő szülinapja (aug eleje) alkalmával szeretném meglepni ezen bakancslistás vágyának beteljesítésével. Ha van itt roma pár, vagy roma nő, aki szívesen megtenné, kérem privát levélben jelezze nekem-nekünk! (helyünk is van)
Roma hölgyet keresek akit izgatna egy orgazmusig tartó kényeztetés!!!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
P.vörösvár v.környékéről roma pár vagy roma hölgy, aki(k) nem zárkóznak el az anális játékoktól...imádjad ha nyalnak...
Intelligens Roma hölgyet keresek akit izgatna ha orgazmusig nyalnám kényeztetném!
A többi már rajta múlik!
A többi már rajta múlik!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Jófarkú roma srácot szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Eger - Sirok - Parád környékén keresek fiatal bevállalós roma cicát...
Akár hosszabb távú kalandra is. Ha valaki ismer csajszit, akit érdekelnek alkalmi találkák ezen a környéken jelezze kérem.
Eger - Sirok - Parád környékén keresek fiatal bevállalós roma cicát...
Akár hosszabb távú kalandra is. Ha valaki ismer csajszit, akit érdekelnek alkalmi találkák ezen a környéken jelezze kérem.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok.Ma délelőtt nyugati környékén hölgy aki szívesen találkozna?
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok! Rétsag kornyeken keresek roma csajt csajokat nemhetkoznapi kalandra reszleteket privibe

csajimado

Lila