Bocs Albert , nem neked szántam . Véletlen volt .
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (tegnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
GYMS megyében roma nő aki szeretné , hogy alaposan kinyalják ?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (tegnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetnék!
Nyalnám kényeztetném masszíroznám!
A többi már rajtad múlik!
Nyalnám kényeztetném masszíroznám!
A többi már rajtad múlik!
Roma lányt vagy pár hölgyét kitartóan kényeztetnék Budapesten szép szerszámommal
holnap dél után nyiregyen hetero pasi 30 45 között ápolt intelligens nem nagy pocakos kitartó pasi ?
Írj vissza
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (2026. 08. 19. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 19. szerda 06:14
Roma hölgyet orgazmusig kényeztetnék!
Nyalnám masszíroznám! A többi már rajta múlik!
Nyalnám masszíroznám! A többi már rajta múlik!
roma nagyi ismerkedni szeretne
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Roma pasi keres aktív pasit bisex párt
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Keresek olyan roma párt ahol a hölgy tagot kinyalhatom a roma férj után spermásan jól tele élvezve
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
Hölgy, Lány aki szopna ma 16 óra után 16.kerület és környékén vagy Gödöllőkörnyékén, háláért cserébe?
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
halihó! RÉtság környékén keresek ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalnadra. Részleteket privátban.
Sziasztok! Fiatal csajszit keresek
Jófarkú roma srácot szopnék.53 éves férfi vagyok.

csajimado

StickS
(tini) Marie