Tegnap este vendégeink voltak. Párom két barátnője. Mindenről beszélgettek és a fiatalabb hölgy elmesélt egy pár napja megtörtént esetét. Elromlott a tévéje, bejelentette és jöttek is érte Gyálról. Kis beszélgetés és kávéval kínálta a szervizest. Távozáskor mondta hogy 2-3 nap és hozza vissza a tévét. Péntekre esett a szállítás napja. Barátnő elmondása szerint egy csinos 40-45 éves jóképű férfi volt. Reggeli induláskor kapta az SMS-t hogy a várható szállítás 16-18 óra között. Az nap nagyon kellemetlen idő volt hideg és esett az eső. Megadott időben érkezett is a szerelő. Be vitte a tévét és kérdezte be állítsa e a csatornákat? Igen volt a válasz, a visszakérdés pedig kávé helyett teát elfogad e? Igen jött is a válasz. Mikor a beállítása a tévének megtörtént a teázás közben megindult a beszélgetés. Férfi érdeklődő volt, tudta irányítani a beszélgetést és fél óra múlva kiszedett belőle mindent. Hogy egyedül él mert 4 éve özvegy, Ezek után elmondása szerint nem tudja mi váltotta ki a férfiben a vonzalmat de mellé ült és megfogta a kezét. Ekkor a barátnő is nagyon beindult azt mondta képzeljétek teljesen elcsavarta a fejemet és az övé lettem!
Ezt csak megerősíteni tudom..így van.
Kivétel nélkül csakis a kiábrándítóan pallérozatlan elméjű leánykák próbálták volna így "egyengetni" a "karrierjüket"..akiktől a hideg futkosott a hátamon.
Soha nem fordult elő 1X sem..nemhogy mostanában ,25évvel ezelőtt sem..elvből.
(Mókás ..hasonló foglalkozás és fizimiska.) (Ez egy válasz Robertkovi üzenetére (2022. 12. 13. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 22:52
Kivétel nélkül csakis a kiábrándítóan pallérozatlan elméjű leánykák próbálták volna így "egyengetni" a "karrierjüket"..akiktől a hideg futkosott a hátamon.
Soha nem fordult elő 1X sem..nemhogy mostanában ,25évvel ezelőtt sem..elvből.
(Mókás ..hasonló foglalkozás és fizimiska.) (Ez egy válasz Robertkovi üzenetére (2022. 12. 13. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok aktsorozatot készítettem már, de soha nem volt ilyen. A hírnevemet veszélyeztetném.
Sok aktsorozatot készítettem már, de soha nem volt ilyen. A hírnevemet veszélyeztetném.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerős a sztori
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 21:07

Törölt felhasználó (868951)

Főleg ha a nővérszálló mesélni tudna a 400 ágyasnál.... régi szép idők!!

Semmi baj nincs a vezetési tudásával , nem volt önbizalma a két faszi meg szépen megetette és jól megdugták.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 13:53
Törölt felhasználó (4681872)

vazzeeeeee. . . . . . . és az utakon közlekedik . . . . másokat veszélyeztetve . . . . . na ez szép .
vazzeeeeee. . . . . . . és az utakon közlekedik . . . . másokat veszélyeztetve . . . . . na ez szép .
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 05:28

Volt feleségem is szexelt az oktatóval. Nem volt nagyon ügyes a vezetésben , az oktató mondta neki hogy jólenne még pár óra. Pénzük nagyon nem volt az extra vezetésre , az oktató felajánlotta neki hogy minden óra után egy szopásért tanítja még. Elérkezett a vizsga , nagyon tartott tőle. Jött a következő ajánlat ha az oktató és a vizsgabiztos is megbaszhatja Sikeresen meg lesz a jogosítvány. Hát belement.
ez előfordul néha néha
. . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 17:54

Törölt felhasználó (4491172)

Kórházi ápoló lányok éjszakás műszakban! ( Tapasztalat)
Mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 08:27
Törölt felhasználó (868951)

3 évig dolgoztam D2D üzletkötőként a legnagyobb telekommunikációs cégnél... arról is lehetne mesélni...
3 évig dolgoztam D2D üzletkötőként a legnagyobb telekommunikációs cégnél... arról is lehetne mesélni...
Háááát amikor a nő nemkapja meg a kollégátol amit szeretne , megtörténik egy két dolog mielőtt haza ér.
(Ez egy válasz Tobi42 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 06:39

Kb 20 éve taxizom. Most jön a céges bulik időszaka.... Mindenki pajzánra issza magát.
Kb 20 éve taxizom. Most jön a céges bulik időszaka.... Mindenki pajzánra issza magát.
Főleg ha a nővérszálló mesélni tudna a 400 ágyasnál.... régi szép idők!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 20:29

Törölt felhasználó (4686454)

Na ez viszont maximálisan igaz!!!!!!!Pécsre sokat jártam és még többet mehettem volna.
amúgy tanárnők ,tanárok rendszeresen szexelnek,postások,masszőrök,pizzafutárok,buszosok
Na ez viszont maximálisan igaz!!!!!!!Pécsre sokat jártam és még többet mehettem volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Amennyiben Neked van kérlek oszd meg itt a fórumon! Köszi!

Szerintem az alpinista is ide tartozik...
Akik ebben a műfajban számítanak, mérhetetlen mód tisztelik a modellek intimszféráját. Biztosan van kivétel, de egyáltalán nem jellemző.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van. A buszos dologról eszembe jutott egy személyes emlék egy magyar de olaszországban idegenvezető csajról.
(Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 11:53

Tulajdonképpen a vendéglátó ipar nagyrésze ide sorolható. A turista buszozás is egy tipikus ilyen. Ha van a csoportba 1-2 férfi tag nélkül utazó hölgy arra elég hamar rárrepülnek a sofőrök általában sikerrel.
Tulajdonképpen a vendéglátó ipar nagyrésze ide sorolható. A turista buszozás is egy tipikus ilyen. Ha van a csoportba 1-2 férfi tag nélkül utazó hölgy arra elég hamar rárrepülnek a sofőrök általában sikerrel.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:42

Szállodai alkalmazottak, különös tekintettel a pincérekre, hasonlóan a bartenderekhez. Otthonról kiszabadult anyukák, feleségek gyakori prédái. Konferenciák résztvevői vagy csak csajos programra barátnőkkel elvonulók hihetetlen mutatványokra képesek. Szórakozó helyek portásai hasonló hasonló módon vannak kitéve a csábításnak. Régebben a "kidobó" gyűjtőnéven ismert szakma jeles képviselői munkaidőben míg a kollégák tartották a frontot felpróbáltak pár kedves vendéget. Mostanság ezeket az extrákat jobb helyeken tiltják.