Ez bizony off, meg hidegzuhany a fikció népének, elleneben igazság íze van. Hasonlóan a munka oldaláról ismerem a szórakozóhelyek világát és cseppet sem vágykeltő amikor ízléstelenül részeg csajok másznak az emberre aki a dolgát végezné. Inkább az vezet ilyenkor hogyan mentsem meg őket maguktól.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 02. 17. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 18:42
15 éves koromtól hol mellék, hol főállásban hangosítottam, világosítottam, lemezlovagoltam.
Nagyjából minden rendezvényen volt legalább egy nő, akit "táncba lehetett vinni".
De valahogy nem vonzottak a tökrészeg Csipkerózsikák.
Bár így sem panaszkodhatok, nem unatkoztam. Rengetegszer volt, hogy az aktuális párommal röhögtünk hatalmasakat a próbálkozó csajokon, vagy ha nem volt ott, meséltem otthon, hogy aznap épp milyen dumákkal próbállkozott be éppen valaki.
Ha van valakim, sosem kefélek félre. És az egyéjszakás kalandokat nem szeretem, nem lehet egymáson igazán élvezeteseket eljátszani.
De biztos csak én vagyok ilyen hülye manapság....
Nagyjából minden rendezvényen volt legalább egy nő, akit "táncba lehetett vinni".
De valahogy nem vonzottak a tökrészeg Csipkerózsikák.
Bár így sem panaszkodhatok, nem unatkoztam. Rengetegszer volt, hogy az aktuális párommal röhögtünk hatalmasakat a próbálkozó csajokon, vagy ha nem volt ott, meséltem otthon, hogy aznap épp milyen dumákkal próbállkozott be éppen valaki.
Ha van valakim, sosem kefélek félre. És az egyéjszakás kalandokat nem szeretem, nem lehet egymáson igazán élvezeteseket eljátszani.
De biztos csak én vagyok ilyen hülye manapság....
Őrület, én is mindíg így járok...
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:32
biztosítási ügynök: Tegnap volt nálam egy hölgy megtakarítási programot ajánlott. Végig hallgattam a tájékoztatót és összefoglalás végén mondta, hogy egy kis ösztönzőnek szexelhetünk is a sikeres döntésért.
33 évig lagzikba,bulikba zenéltünk zenekarral. Voltak dolgok .
A Női klinikán dolgoztam ! Hát....
volt,hogy a menyasszony is megvolt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 07:41
Törölt felhasználó (4475222)
Igen, engem is az érdekelne, hogy a menyasszony megvolt -e valaha?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 21. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Teniszoktató is kapható mindenre?
Nekem az örömanya volt meg, én voltam a lagziban a csapos, aztán engem is lecsapolt örömében
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2023. 02. 21. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 21:07
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2023. 02. 21. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, engem is az érdekelne, hogy a menyasszony megvolt -e valaha?
Szerintem a munkavégzés közben kedveskedj a házi néninek vagy asszonynak. Meghozza a gyümölcsét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 16:31
Törölt felhasználó (4174022)
Fiatal háztartási gép szerelő vagyok! Jó lehetőség lenne, de nem nagyon kaptam ajánlatokat, pedig semmi jónak nem lennék az elrontója! Kitudja, talán majd egyszer!
Egészségügy …. Műszakok…. Pld éjszakai ….. hmmmm hmmmmm
Gyerekfelügyelő is szokott kalandokba bonyolódni!
Valakinek jó sztorija ?
Valakinek jó sztorija ?
Senkinek semmi ötlete, élménye?
A volt feleségem egy lagziba vesszitette el a szüzességét.Addig járt a zenekar énekeséhez számot kérni ,amig neki is lett egy kivánsága. Elmondása szerint 20 évvel volt öregebb mint ő
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 07:41
Törölt felhasználó (4475222)
Valakinek nem jutott eszében érdekes történet vagy megélt élmény?
A párom egészségügyben ápoló..Éjjel van alvás is stb..biztos van kefélés!
Biztos vagyok benne ,én ott voltam egy ideig festő karbantartó,hát nem egy senem kétszer találtunk nővér szobába a szekrény mögé bedobva használt kotont
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 07. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 21:41
Törölt felhasználó (4692736)
A párom egészségügyben ápoló..Éjjel van alvás is stb..biztos van kefélés!
A fehér köppeny már magában is izgató, főleg amikor melltartó nélkül viseli a nővér, kicsi tangával vagy alul is bugyi nélkül. Az orvosi egyetemen, gyakorlaton, amikor vége az órának s kitódul a folyosóra a sok fiatal fehér köppenyes lánysereg, láttam ilyet, nem győztem kapkodni a fejem. Gyógyfürdő orvosi rendelőjében riportoztunk egyszer s letyepetye közben ugrasztottam szét a nővérnek tanuló kislányt és az orvostan hallgató fiút a fehér függöny mögül, véletlenül, sajnáltam nagyon, vétek az ilyet megzavarni, el is mentem gyorsan tovább, hogy folytathassák.
ezek jó történetek! Igen ilyen esetekről írjatok! Vagy még más megtörtént élményt vagy hallott dolgokat írjatok meg!
Nincs senkinek egy jó élménye vagy hallott sztorija?
óvónéni aki elcsábította az óvódása apukáját

STS011

torony
Marie H