Minden tangát imádok... és szeretem ha élvezek.. rá. Benne?

Tojás helyett szívesen találnék Kalocsán

Ebben a melegben most nedvesednek a puncik lesznek ám illatos bugyik
Ez már egy régebbi sztori volt, de nagyon hiányzik sokszor
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Az biztos
(Ez egy válasz akos7744 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 13:00

Sziasztok!
Én anyósommal (45) és párommal élek hármasban 4 éve, az első év végefele kezdtem engedni a vágynak. A fürdő és a wcegyben van és a szennyeskosár is. Először szégyeltem magam, hogy szaglásztam a bugyiját,majd a 3.-4. alkalommal pont reggel mentem be és az előzö napi bugyija ott figyelt a kosár tetején, látszott rajta, hogy nagyon nyálkás volt, nem is bírtam magammal. Amint beleszagoltam, olyan punci illatot éreztem mint még soha. Ki is vertem rá és a végén bele töröltem a farkam. Azóta minden reggel keresem az előző napit, olyan mint másnak a reggeli kávé
Én anyósommal (45) és párommal élek hármasban 4 éve, az első év végefele kezdtem engedni a vágynak. A fürdő és a wcegyben van és a szennyeskosár is. Először szégyeltem magam, hogy szaglásztam a bugyiját,majd a 3.-4. alkalommal pont reggel mentem be és az előzö napi bugyija ott figyelt a kosár tetején, látszott rajta, hogy nagyon nyálkás volt, nem is bírtam magammal. Amint beleszagoltam, olyan punci illatot éreztem mint még soha. Ki is vertem rá és a végén bele töröltem a farkam. Azóta minden reggel keresem az előző napit, olyan mint másnak a reggeli kávé

Jó is az.Nincs is jobb egy használt anyós bugyinál.
(Ez egy válasz akos7744 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 13:00

Sziasztok!

Sziasztok!

Pár napja volt egy élményem, de mielőtt rátérek, kíváncsi lennék, kinél, mikor jött elő először ez a fajta vágy. 10-12 éves lehettem mikor már tudtam, hogy a kelleténél jobban vonzanak a női fehérneműk. A szomszédban játszottunk és bújócska közben, ha csak tehettem a gardróbban bújtam el, hogy megnézhessem a haver anyukájának a bugyijait. Aztán ez a vágy azóta is bennem van. Bár azt gondolom a pasik 80%-a megszaglászná egy jó nő tangáját, ha lebukás nélkül alkalma lenne rá. Mindig külön izgalommal tölt el, ha látok egy nadrágból kivillanó fehérneműt, főleg ha ismerem a nőt. Egy helyen van alkalmam élni a hobbimmal. kb 10 éve egy nyaraláson megismerkedtünk egy másik házaspárral, bár kb 10 évvel idősebbek, mint mi, 50 körüliek, szoros barátság alakult ki és a mai napig összejárunk kártyázni, kéthetente péntek este vagy nálunk vagy náluk jövünk össze. Ők az egyetlenek akikkel összejárunk, és olyan a wc, hogy a fürdőn belül van leválasztva, így ha elmegyek mosdóba, nem feltűnő, ha bezárom az ajtót. A házaspár női tagja itt tartja egy fiókban a tiszta fehérneműit is ill. a szennyes kosár is itt van. Ha tudom, hogy megyünk hozzájuk, akkor, ha tehetem előtte való napon abban az étteremben eszek, ahol Ő a vezető, hogy találkozzunk, lássam miben van, mert köv. este tudom, hogy ott lesz az aznapi tangája a szennyesben.Múlt héten egy fekete csipkés tangát viselt, hatalmasat recskáztam, az illatára. Évekkel ezelőtt még rettentően szégyelltem magam, amikor nem tudtam magam türtőztetni, és az éppen aktuális barátnőm tangájára mentem rá, de aztán rájöttem, ha nem etetem meg néha a bennem lakó vágyat, akkor felfal. Nem ártok senkinek, csak saját magammal kell elszámolnom.
Nagy a csend
Mizu fiuk miujság az illatos bugyikkal ? Szaglászott valaki mostanában?
Erre akartam a feleségemet rábeszélni,olyan izgalmas lenne ha ilyenbe benne lenne. Ápolt illatos egészséges a puncija,de izgalmas így hallgatni titeket.
Innen gg röl Passions is ott van isteni punci illattal csak ajánlani tudom ☺️
(Ez egy válasz Döfidákó1234 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 10:49

A diszkretdarabok.hu oldalán megtaláljátok. Ajánlom mindenkinek
A diszkretdarabok.hu oldalán megtaláljátok. Ajánlom mindenkinek
(Ez egy válasz Döfidákó1234 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 10:48

Én is rendeltem nemrég az oldalról. Nekem a Trikiyuuki nevű felhasználóra esett a választásom. Biztos nem utoljára rendeltem tőle. Mikor megjött a csomag már rohantam is átvenni. Haza vittem és egy hatalmasat élveztem miközben szagolgattam az isteni finom puncinedves bugyiját.

Én is rendeltem nemrég az oldalról. Nekem a Trikiyuuki nevű felhasználóra esett a választásom. Biztos nem utoljára rendeltem tőle. Mikor megjött a csomag már rohantam is átvenni. Haza vittem és egy hatalmasat élveztem miközben szagolgattam az isteni finom puncinedves bugyiját.

Nagyon jó.Szinte szétrobban az ember farka tőle.Ha van lehetőséged probáld ki.
(Ez egy válasz Sbeela üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 09:37

Amióta olvastam itt ezt s lehetőséget másra se tudok gondolni csak hogy maszti közben szaglásszak egyet
Amióta olvastam itt ezt s lehetőséget másra se tudok gondolni csak hogy maszti közben szaglásszak egyet
Minden este megszagolgatom a párom szennyesbe dobott bugyiját. Imádom.
Ki is kell használni az ilyen lehetőséget
(Ez egy válasz nagydako35 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 18:45

Ma elmentem felmèrni egy fürdö átalakitást!A tulaj hölgy otthagyott mèricskèlni akkor átkutatam a szenyesèt isteni punci illatú tangái voltak.isteni a csaj is!
Hu az nem semmi biztos jó volt , akkor ott lessz mèg bugyi ha elkezded az átalakittást
(Ez egy válasz nagydako35 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 18:45

Ma elmentem felmèrni egy fürdö átalakitást!A tulaj hölgy otthagyott mèricskèlni akkor átkutatam a szenyesèt isteni punci illatú tangái voltak.isteni a csaj is!