Régen át mentem ismerősökhöz,általában wc a fürdőben volt és a szennyesben voltak a bugyik.
Én is imádom feleségemét szagolhatni, csodás illata szokott lenni.
Volt, hogy elküldtem egy-két bugyimat, de nem tudtam, hogy ilyen oldal is van.
(Ez egy válasz mdavid96 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 13:41

Egy kis élménybeszámoló a bugyi imádó társaimnak...
Megkaptam Passions bugyiját amit a diszkretdarabok.hu-ról rendeltem..és hát hogy is mondjam..nem csalódtam benne..
Isteni punci illata volt a tőle kapott darabnak
megnyitottam az itt feltöltött videóit és csak szaglásztam és mintha mellettem lett volna
csodálatos a puncijának az illata ajánlom mindenkinek a bugyijait!!
Valaki rendelt már másik eladótól, tudnátok még ajánlani jó hirdetőket?

Megkaptam Passions bugyiját amit a diszkretdarabok.hu-ról rendeltem..és hát hogy is mondjam..nem csalódtam benne..

Így van ahogy mondod☺️
Minden egészséges punci illata isteni
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 13:56

Sziasztok ènis szeretek puncinedves bugyikat szaglászni , a legjobbak a milf bugyik , nah de a 18-20 èvesekè sem rossz☺️nektek mi a tapasztalatok?
Sziasztok ènis szeretek puncinedves bugyikat szaglászni , a legjobbak a milf bugyik , nah de a 18-20 èvesekè sem rossz☺️nektek mi a tapasztalatok?
Egy kis élménybeszámoló a bugyi imádó társaimnak...
megnyitottam az itt feltöltött videóit és csak szaglásztam és mintha mellettem lett volna
csodálatos a puncijának az illata ajánlom mindenkinek a bugyijait!!

Sziasztok.Nagyon imádom jó csajok szaftos bugyikáit szaglász i
.
(Ez egy válasz mdavid96 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:25

Nézegettem már korábban említett diszkretdarabok.hu-n az eladókat és ki jött velem szembe? az itt is nagyon aktív istennő! Passions.
Oooo de finom is lehet

Nézegettem már korábban említett diszkretdarabok.hu-n az eladókat és ki jött velem szembe? az itt is nagyon aktív istennő! Passions.
Igen és nagyon imádom, főleg ha van egy kicsi punci nedv is, lenyalni.
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy bizony.Én ma is túl vagyok egy bugyin
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Expartnerem szerette a számba tömni a tangáját miközben ki voltam kötözve. Egyszer az Anyjáét is elhozta. Izgi volt!

Mizu fiuk megy a bugyi szaglàszás?
Én most is kaptam egy illatos hasznaltat nagyon fincsi illatú
Nagyonis.
Jó is az
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen volt, nejem bugyijára volt közös maszti
(Ez egy válasz Fry44 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:04

Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...