Ez tetszik
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 20:57
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok bugyis sztori közül az egyik: a feleségemmel és egy haveri párral nyaraltunk. A srác is elég perverz. Összebeszéltünk a sráccal, hogy az egyik este iszogatás elött ők is és mi is szexelünk az asszonyainkal, de úgy, hogy hosszú előjáték és a bugyi kicsit legyen betunkolva a punciba. Majd az esti iszogatás vége felé mi srácok még ott maradunk a teraszon, mikor a csajok már alszanak, akkor megmutatjuk egymásnak a bugyikat. A lányok bementek, mi még dumálgattunk kb másfél órát. Eljött az idő. Elővettük a bugyikat és átadtuk egymásnak. Mindketten ügyesek voltunk, mert iszonyat szaftos volt mind a két bugyi. Eleinte szagolgattuk a bugyikat. Majd mikor állt a farkunk, kicsit zavarban de elővettük és huzogattuk egymástól kb másfél méterre. Egyre jobban élveztük a dolgot. Akkor már kicsit megnyalogattuk a bugyikat és a farkunkhoz dörzsöltük. A végén pedig ráélveztünk egymás feleségének a bugyijára. Azóta is nagyon kellemes emlék.
És nekem is
Köszi srácok!
Nekem is nagy kedvencem.Volt, hogy titokban elcsentem volt, hogy csak pillanatra megszagoltam és már tovább is álltam nehogy lebukjak de volt aki benne volt/van a játékban (innen is köszi) és kölcsön ad egy-két darabot mert Őt is izgatja az efféle játék
Ő az aki bíztatott és megnyugtatott nem vagyok egy beteg baltásgyilkos csak érdekes vágyam is van. A bugyi illata,érintése és a tudat, hogy kin volt az ami nekem egyben adja az izgalmat.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Ő az aki bíztatott és megnyugtatott nem vagyok egy beteg baltásgyilkos csak érdekes vágyam is van. A bugyi illata,érintése és a tudat, hogy kin volt az ami nekem egyben adja az izgalmat.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
imadom
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap jót hokiztam Anita002 bugyijára fel is raktam a videót nèzzètek meg☺️
Jó videó lett
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 11. 29. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 02:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 11. 29. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4722217)
Tegnap jót hokiztam Anita002 bugyijára fel is raktam a videót nèzzètek meg☺️
Köszönöm szèpen ☺️
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 12. 02. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is izgalmas. Én a párom bugyiját rendszeresen csekkolom, mert nagyon felizgat, hogy gyakran van benne finom puncinedv.
Párom mindig elöl hagyja a használt bugyiját mert tudja, hogy szeretem illagolni.
Fincsi lehet☺️☺️☺️
(Ez egy válasz FrioTime üzenetére (2025. 12. 12. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 16:37
Párom mindig elöl hagyja a használt bugyiját mert tudja, hogy szeretem illagolni.
Neked tudnod kell. Piros tanga
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 12. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 23:24
Fincsi lehet☺️☺️☺️
Ha lenne most egy, már a makkomat simogatná ...
Igen tudom tegnap megkaptam a piros tangát nagyon finom illata van köszönöm szèpen
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 12. 13. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy tetszik. Nagyon szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 13. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 13. szombat 16:38
Igen tudom tegnap megkaptam a piros tangát nagyon finom illata van köszönöm szèpen
Én egyszer írtam ki ide, hogy pár embernek bugyit küldtem csomagban, de törölték és tiltottak engem.
Mást hogy-hogy nem?
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 12. 13. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mást hogy-hogy nem?
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 12. 13. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van erre platform amit nem reklámozok. Nem a GG-rr való
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 14. vasárnap 07:52
Én egyszer írtam ki ide, hogy pár embernek bugyit küldtem csomagban, de törölték és tiltottak engem.
Mást hogy-hogy nem?
Mást hogy-hogy nem?
Van aki csak utalásokkal meg napi képekkel reklámozza...
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 14. vasárnap 07:52
Mást hogy-hogy nem?
Mást hogy-hogy nem?
En itthon tobbszor is nezelodok a szennyesbe.
Legnagyobb büntetés ha náthás vagyok

balatoni par

lollll
Aimee Addison