Va
. alf
n alf
pi alf
aca
(Ez egy válasz tetszel üzenetére (2026. 02. 02. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarországon van
en
? Ahol adni-venni lehet ilyesmit? Esetleg privátban írna valaki erről? Csak hogy ne legyen itt hirdetés-gyanús.
alf
ne alf
k alf
piaca
Diszkrét darabokra gondolsz?
(Ez egy válasz tetszel üzenetére (2026. 02. 02. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 02. hétfő 23:13
Magyarországon van
en
? Ahol adni-venni lehet ilyesmit? Esetleg privátban írna valaki erről? Csak hogy ne legyen itt hirdetés-gyanús.
alf
ne alf
k alf
piaca
Magyarországon van
en
alf
ne alf
k alf
piaca
Egy nőnek a teste illata, a punciának az íze izgalmas. nem a parfümje. Ez a kémia
Sziasztok ! Én is szoktam a párom tangáit bugyijait számolgatni nyalogatni főleg mikor nedves és nagyon finom punci illata van. Ilyenkor a farkamat dörzsölöm hozzá és masztizok rá nagyon kellemes és imádom de ha száraz akkor is számolgatni nyalogatni szoktam jó a punci illata.
Sziasztok! Ém is szeretnék majd ilyennel örömet okozni másoknak!! Ha van ötlet hogyan szivesen meghallgatom!
Nekem már kamasz koromban annyira a puncis bugyik voltak a fétiseim, hogy az első éjszakai magömléseim is arra az álomra voltak, hogy egy vágyott nő bugyiját kitúrtam a szennyesből....
Ez nagyon izgi
(Ez egy válasz sanyko19 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 06:42
Sziasztok
Én is imádom a párom használt bugyiját szaglaszni,fantasztikus érzés !
A múltkor szexeltünk és egy fehér kis pici tanga volt rajta,amit csak férre húztunk és úgy csinaltuk ,beleélveztem a gyönyörű puncijába és vissza raktuk a bugyit is normál állapotba,amibe csorgott szépen a cucc!
Pár óra múlva amikor ujra hazamentem elővettem a szennyesből a bugyit csak úgy kiváncsiságból.Ahogy szétnyitottam láttam hogy tiszta gecis a bugyi,beleszagoltam nagyon finom illata volt.Úgy felizgultam hogy elkezdtem maszturbálni a bugyit szagolgatva és nyalogatva.Elősször csak finoman nyaltam aztán egyre bátrabban nyaltam ki belőle az anyagot!Fantasztikus érzés volt!Ereztem hogy elfogok élvezni ezért a farkamhoz raktam a bugyit és bele élveztem,ha rágondolok most is feláll a farkam!Fantasztikus élmény volt!
A múltkor szexeltünk és egy fehér kis pici tanga volt rajta,amit csak férre húztunk és úgy csinaltuk ,beleélveztem a gyönyörű puncijába és vissza raktuk a bugyit is normál állapotba,amibe csorgott szépen a cucc!
Pár óra múlva amikor ujra hazamentem elővettem a szennyesből a bugyit csak úgy kiváncsiságból.Ahogy szétnyitottam láttam hogy tiszta gecis a bugyi,beleszagoltam nagyon finom illata volt.Úgy felizgultam hogy elkezdtem maszturbálni a bugyit szagolgatva és nyalogatva.Elősször csak finoman nyaltam aztán egyre bátrabban nyaltam ki belőle az anyagot!Fantasztikus érzés volt!Ereztem hogy elfogok élvezni ezért a farkamhoz raktam a bugyit és bele élveztem,ha rágondolok most is feláll a farkam!Fantasztikus élmény volt!
Sziasztok
Pároméba rendszeresen verem. Van akivel össze is járunk és egymás párjának bugyijjába verjük.
Ha megyünk valahová vendégségbe a szennyes kosarat tutti megkeresem.
Ez van.
Ha megyünk valahová vendégségbe a szennyes kosarat tutti megkeresem.
Ez van.
Igen èn is imádom ☺️☺️
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2026. 01. 17. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tagadom nagyon szeretem a punci illatos bugyikat
pl te is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 17. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 07:54
Törölt felhasználó (4722217)
Az biztos csak sokan nem merik bevallani de szerintem a fèrfiak 80 % bugyit szaglászik☺️
Az biztos csak sokan nem merik bevallani de szerintem a fèrfiak 80 % bugyit szaglászik☺️
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is nagy kedvencem!
Vannak ezzel így egy páran.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 15. csütörtök 18:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4722217)
Imádok punci illatos bugyit szimatolni♥️
Imádok punci illatos bugyit szimatolni♥️
A videóidat látván valószínűleg kellemes lehet az érzés!
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 01. 03. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Rosszlányoktól? Mármint "olyan" (fizetős) rosszlányoktól?
(Ez egy válasz forrdospasi üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 17:08
Én régebben rosszlányoktol vettem bugyit itthon van most rengeteg amúgy ezekből
Ebben nem is kételkedtem, szerintem én sem panaszkodnék
!
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 01. 03. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
!

balatoni par

Osamu
Kirsten