Ki ne imádná szerintem ..
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá

Köszönöm szépen
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ennek a szerelőnek volt egy kellemes (munka)napja, ráadásul ingyen és bérmentve vehetett illatmintát a bugyogódból!

Köszi Gabcsa
(Ez egy válasz Gabcsa üzenetére (2025. 09. 17. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Őszintén? A Tiedét ki nem élvezné???
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 19:23

Pár napja elromlott a mosógépünk. Van elmentve hűtőhőz tvhez, mosógéphez telefonszámom elmentve mert sose lehet tudni. Felhívtam a szerelőt, azt igérte másnap kijön és megnézi. Elöbb mentem haza munkából ezért és lezuhanyohtam amig vártam. A melltart{m a bugyibal a szennyeskosár tetején maradt és megjött a szaki. 50 körüli nem túl érdekes pasi de jó szakember és házhoz is megy. Hagytam had végezze a munkáját én addig a konyhában rendet csináltam. Gondoltam meghívom egy kávéra de amikor beléptem a fürdőbe ö éppen a bugyimról vett szagmintát. Mind a ketten zavarba jöttünk, én úgy tettem mintha nem láttam volna. De azért, hogy őszinte legyek megbizsergetett a gondolat, hogy élvezte puncim illatát
Én majdnem mindennap elkérem szagolni a feleségem bugyiját,mikor haza ér ,egyszerűen imádom,mikor mámorító illatos,büdös...
Akkor ennek a szerelőnek volt egy kellemes (munka)napja, ráadásul ingyen és bérmentve vehetett illatmintát a bugyogódból!
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár napja elromlott a mosógépünk. Van elmentve hűtőhőz tvhez, mosógéphez telefonszámom elmentve mert sose lehet tudni. Felhívtam a szerelőt, azt igérte másnap kijön és megnézi. Elöbb mentem haza munkából ezért és lezuhanyohtam amig vártam. A melltart{m a bugyibal a szennyeskosár tetején maradt és megjött a szaki. 50 körüli nem túl érdekes pasi de jó szakember és házhoz is megy. Hagytam had végezze a munkáját én addig a konyhában rendet csináltam. Gondoltam meghívom egy kávéra de amikor beléptem a fürdőbe ö éppen a bugyimról vett szagmintát. Mind a ketten zavarba jöttünk, én úgy tettem mintha nem láttam volna. De azért, hogy őszinte legyek megbizsergetett a gondolat, hogy élvezte puncim illatát
Szerencsès ember mert isteni illata van a bugyidnak♥️

Jó pár éve már az egyik koleganőm elhívott egy kis házibuliba. Iszogatas társasozas volt a program. Belvárosi gangos bérhaz, WC és fürdő egyben. Elmentem slozira, fogom a brét ilyenkor az ember néz előre vagy felfelé. En is felnéztem. Egy felhúzhatós szárítón száradt a kolegina előző heti tanga kollekciója. Nyilván onnantól sokszor kellett kimennem. Elköszönéskor már nem voltam szomjas huncut módon megjegyeztem hogy szép volt a kollekció, sejtelmes mosolyt kaptam viszonzásul, tudta mire gondoltam.

Ha olyan helyen vagyok és van lehetőségem meglesem a fürdőszobàban a szennyeskosarat. Nagyon izgalmas titokban szagolni egy olyan hölgy bugyijàt, akit sohasem kaphatsz meg. Lehet szégyen titokban egy gyorsat hokizni, de csodálatos élmény, amikor érzed a punci illatát és rá is élvezel a bugyira. Utána gyorsan visszarejtem a kosárba, talán nem derül ki.
Imádom,nagyon finom illata van
Az egy mas izgalmi allapot volt h.a lakótelepen talaltam a fűben kicsi szexi piros tangat, neztem fel az erkelyen ruhák szaradtak.....barinőm 20+os lan,atol sokat nyultam de van hivatalos mikor az oldalon szereplő bi hölgy küldött kisse nedves tangat postan ajálva

Szia én a hel,edben ezen nem csodalkoznék mikor egy ilyen szep kellemes puncid va
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindig az anyós bugyijaira vadászom.Lgjobb a frissen levetett bugyi.Hmmm
Imádom szagolgatni,és a számba is veszem hogy érezzem az izét.
Néha beszabadulok kolléganőm mosatlan bugyijai közé
Engem rendszerint úgy szokott szopni a csajom,hogy közben szagolgatom a levetett bugyiját!

A tanga minden formában…

Szerintem nem igen van olyan aki nem szereti,
(Ez egy válasz Peppin1985 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)