Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Neked, esetleg párodnak, ismerősödnek nagy mérete van? Oszd meg tapasztalataidat, élményeidet nagyobb intimmel!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14   2023. 03. 31. péntek 17:55
biera biera
Én nem rajongok a 20+-os faroktól.Nekem a 15-17 cm az ideális.Legyen inkább jó vastag,mivel én nagyon bő vagyok odalent.Szeretem,ha feszíti a nunimat,a kemény dákó! Sajnos csak kevés pasi rendelkezik vastag farokkal.
#13   2023. 03. 31. péntek 13:10
grimthereaper grimthereaper
Az akkori párom hozott össze vele... Kellemes estéink voltak hármasban wink
És az exem is szinte felcsuklott a látványtól.
Én konkrétan kb az agyalapi mirígyem néztem meg, de mielőtt kb 3 másodperc alatt teleélveztem volna a torkát, röhögve közölte, hogy nem-nem, előbb alaposan meg is dugsz minket!
(Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 08:47
Tehetséges Hölgy lehetett bárhol is találkoztál vele!
#12   2023. 03. 31. péntek 08:47
Siffredi1 Siffredi1
Tehetséges Hölgy lehetett bárhol is találkoztál vele!
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 21:00
Nekem sikerült találkoznom olyan nővel, aki a 20 centimet úgy nyelte el szemrebbenés nélkül, ahogy azt szakosodott filmekben szokták. Nekem viszont kijött a szemem a fejemből, mint a békának nyes nyes
Az anál sem lehetetlen, sőt, hatalmas orgazmusokat lehet okozni ekkora szerszámmal is, de komolyabb előkészítést igényel.
Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár.
#11   2023. 03. 31. péntek 03:02
X Törölt felhasználó (4222642)
Általában mindenki a hosszát teszi előtérbe, pedig a vastagsága sokkal fontosabb. smile
Legalábbis számomra. :P
Jó, persze az is igaz hogy a nagyobb vastagabb is, de ez nem minden esetben van így, nem egyenesen arányos a hossz a vastagsággal. smile
#10   2023. 03. 29. szerda 07:59
Vastag farkú nudista Vastag farkú nudista
Egyszer a volt feleségemmel voltunk 3asba német országban swinger klubba,volt egy srác akinek 25cm 7cm vastag farka volt,úgy meg dugta a feleségem hogy legalább fél órára szinte ájult kába volt a szemei fel voltak akadva.....2,3, óra után ismét próbálkozott a srác nálunk: szóltam az asszonynak vegyük be ismét!!!erre azt a választ kaptam tőle...finom volt 1x de többször soha többé nem kell neki ekkorra farkú férfi.... rá 20 évre váltunk el egy maroccoi pasi miatt..... hát nem tudom......
#9   2023. 03. 28. kedd 03:43
kandurmarci kandurmarci
Egyetemi éveim alatt volt egy szobatársam, irgalmatlanul nagy, hosszú és vastag szerszáma volt. Volt is vele gondja bőven, mielőtt ment volna a csajához, 10-15 tojássárgáját kevert ki magának, cukorral s volt, hogy sírva jött vissza, mert vagy nem állt föl neki, vagy nem eléggé, de nem tudta betolni a csaj pinájába. Végül valami bártáncosnőt vett feleségül, aki vígan elviselt mindent. Én pedig annak idején a saját tizenegynéhány centimmel szinte szégyenkeztem. Előtte, a csajok előtt nem, mert összesen egyetlen egy mondta, hogy milyen kicsi, de aztán ő sem panaszkodott. Viszont többen mondták, hogy hű de jó vastag. Igaz, ami iagaz, a vastagsága, úgy látszik, megfelelő volt.
#8   2023. 03. 28. kedd 01:10
milla2 milla2 VIP
16 cm-s vagyok. 32 éves. Van egy 30 éves barátnőm, és amikor először fogadott be a puncijába, utána, később azt mondta, hogy "jaj, végre egy normális méretű farok". Kérdeztem, hogy miért mondja, vajon azért, mert Lacinak, az exnek túl kicsi volt? Azt mondta, hogy nem, Lacinak 22 cm volt. Kérdeztem: és fájt? Válaszolta: kicsit, de nem számított, viszont csúnya volt, aránytalan.
#7   2023. 03. 27. hétfő 21:00
grimthereaper grimthereaper
Nekem sikerült találkoznom olyan nővel, aki a 20 centimet úgy nyelte el szemrebbenés nélkül, ahogy azt szakosodott filmekben szokták. Nekem viszont kijött a szemem a fejemből, mint a békának nyes nyes
Az anál sem lehetetlen, sőt, hatalmas orgazmusokat lehet okozni ekkora szerszámmal is, de komolyabb előkészítést igényel.
Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 17:39
A mélytorok szinte lehetetlen, az anál is csak ritkán adatott meg. A magas lányokkal könnyeb az alacsony lányokat pedig jobban élvezem. A szürke mackóalsós bevásárlások, séták rendkívül szórakoztatóak, a Nők korosztálytól függetlenül csekkolják a "csomagot", ami nagyon jól tud esni.... crazya
#6   2023. 03. 27. hétfő 17:39
Fox Mulderék Fox Mulderék
A mélytorok szinte lehetetlen, az anál is csak ritkán adatott meg. A magas lányokkal könnyeb az alacsony lányokat pedig jobban élvezem. A szürke mackóalsós bevásárlások, séták rendkívül szórakoztatóak, a Nők korosztálytól függetlenül csekkolják a "csomagot", ami nagyon jól tud esni.... crazya
#5   2023. 03. 27. hétfő 17:31
vukk101 vukk101
Látod ez abszolult nem kell, hogy zavarjon! A topik megnyitója se vitte túlzásba.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 17:01
14cm-mel nem tudok ehhez hozzászólni.
#4   2023. 03. 27. hétfő 17:07
Felhőék Felhőék
Roppant irigykedem az tény… de a párom a méretemet isteníti, illetve ha többesezünk ott sincs hiányérzete a hölgyeknek szóval nem lehet panaszom… de akkor is 20 cm az már nem semmi. Csak egy a lényeg hogy akinek ilyen méretre tudjon vele bánni… mert bizony nincs minden hölgy hozzászokva…
#3   2023. 03. 27. hétfő 17:01
batormaszturbator batormaszturbator
14cm-mel nem tudok ehhez hozzászólni.
#2   2023. 03. 21. kedd 06:03
X Törölt felhasználó (747917)
Én szeretem a méretem. Azért is ,mert ha jól van használva , fergeteges örömöket lehet okozni a partnernek. smile
#1   2023. 03. 20. hétfő 00:27
X Törölt felhasználó (4548982)
...

... 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 03. 20. hétfő
Üzenetek: 254db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 27. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!