Én nem rajongok a 20+-os faroktól.Nekem a 15-17 cm az ideális.Legyen inkább jó vastag,mivel én nagyon bő vagyok odalent.Szeretem,ha feszíti a nunimat,a kemény dákó! Sajnos csak kevés pasi rendelkezik vastag farokkal.
Az akkori párom hozott össze vele... Kellemes estéink voltak hármasban
És az exem is szinte felcsuklott a látványtól.
Én konkrétan kb az agyalapi mirígyem néztem meg, de mielőtt kb 3 másodperc alatt teleélveztem volna a torkát, röhögve közölte, hogy nem-nem, előbb alaposan meg is dugsz minket! (Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

És az exem is szinte felcsuklott a látványtól.
Én konkrétan kb az agyalapi mirígyem néztem meg, de mielőtt kb 3 másodperc alatt teleélveztem volna a torkát, röhögve közölte, hogy nem-nem, előbb alaposan meg is dugsz minket! (Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehetséges Hölgy lehetett bárhol is találkoztál vele!
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 21:00

Nekem sikerült találkoznom olyan nővel, aki a 20 centimet úgy nyelte el szemrebbenés nélkül, ahogy azt szakosodott filmekben szokták. Nekem viszont kijött a szemem a fejemből, mint a békának
Az anál sem lehetetlen, sőt, hatalmas orgazmusokat lehet okozni ekkora szerszámmal is, de komolyabb előkészítést igényel.
Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár.

Az anál sem lehetetlen, sőt, hatalmas orgazmusokat lehet okozni ekkora szerszámmal is, de komolyabb előkészítést igényel.
Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár.
Általában mindenki a hosszát teszi előtérbe, pedig a vastagsága sokkal fontosabb.
Legalábbis számomra. :P
Jó, persze az is igaz hogy a nagyobb vastagabb is, de ez nem minden esetben van így, nem egyenesen arányos a hossz a vastagsággal.

Legalábbis számomra. :P
Jó, persze az is igaz hogy a nagyobb vastagabb is, de ez nem minden esetben van így, nem egyenesen arányos a hossz a vastagsággal.

Egyszer a volt feleségemmel voltunk 3asba német országban swinger klubba,volt egy srác akinek 25cm 7cm vastag farka volt,úgy meg dugta a feleségem hogy legalább fél órára szinte ájult kába volt a szemei fel voltak akadva.....2,3, óra után ismét próbálkozott a srác nálunk: szóltam az asszonynak vegyük be ismét!!!erre azt a választ kaptam tőle...finom volt 1x de többször soha többé nem kell neki ekkorra farkú férfi.... rá 20 évre váltunk el egy maroccoi pasi miatt..... hát nem tudom......
Egyetemi éveim alatt volt egy szobatársam, irgalmatlanul nagy, hosszú és vastag szerszáma volt. Volt is vele gondja bőven, mielőtt ment volna a csajához, 10-15 tojássárgáját kevert ki magának, cukorral s volt, hogy sírva jött vissza, mert vagy nem állt föl neki, vagy nem eléggé, de nem tudta betolni a csaj pinájába. Végül valami bártáncosnőt vett feleségül, aki vígan elviselt mindent. Én pedig annak idején a saját tizenegynéhány centimmel szinte szégyenkeztem. Előtte, a csajok előtt nem, mert összesen egyetlen egy mondta, hogy milyen kicsi, de aztán ő sem panaszkodott. Viszont többen mondták, hogy hű de jó vastag. Igaz, ami iagaz, a vastagsága, úgy látszik, megfelelő volt.
16 cm-s vagyok. 32 éves. Van egy 30 éves barátnőm, és amikor először fogadott be a puncijába, utána, később azt mondta, hogy "jaj, végre egy normális méretű farok". Kérdeztem, hogy miért mondja, vajon azért, mert Lacinak, az exnek túl kicsi volt? Azt mondta, hogy nem, Lacinak 22 cm volt. Kérdeztem: és fájt? Válaszolta: kicsit, de nem számított, viszont csúnya volt, aránytalan.
Nekem sikerült találkoznom olyan nővel, aki a 20 centimet úgy nyelte el szemrebbenés nélkül, ahogy azt szakosodott filmekben szokták. Nekem viszont kijött a szemem a fejemből, mint a békának
Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 17:39

Viszont tény, hogy egy sima közösülés is komolyabb előkészítést igényelhet, ha kisebb mérethez szokott a partner, vagy rég kapta meg, ami neki jár. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A mélytorok szinte lehetetlen, az anál is csak ritkán adatott meg. A magas lányokkal könnyeb az alacsony lányokat pedig jobban élvezem. A szürke mackóalsós bevásárlások, séták rendkívül szórakoztatóak, a Nők korosztálytól függetlenül csekkolják a "csomagot", ami nagyon jól tud esni....

A mélytorok szinte lehetetlen, az anál is csak ritkán adatott meg. A magas lányokkal könnyeb az alacsony lányokat pedig jobban élvezem. A szürke mackóalsós bevásárlások, séták rendkívül szórakoztatóak, a Nők korosztálytól függetlenül csekkolják a "csomagot", ami nagyon jól tud esni....

Látod ez abszolult nem kell, hogy zavarjon! A topik megnyitója se vitte túlzásba.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Roppant irigykedem az tény… de a párom a méretemet isteníti, illetve ha többesezünk ott sincs hiányérzete a hölgyeknek szóval nem lehet panaszom… de akkor is 20 cm az már nem semmi. Csak egy a lényeg hogy akinek ilyen méretre tudjon vele bánni… mert bizony nincs minden hölgy hozzászokva…
14cm-mel nem tudok ehhez hozzászólni.
Én szeretem a méretem. Azért is ,mert ha jól van használva , fergeteges örömöket lehet okozni a partnernek.

...