Ezzel szerintem jó nagy hülyeséget mondtál... nyilván embere is válogatja , akadnak kivételek mindig de 90%- ban nem így van.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 12:41

Szerintem is, + a nejem szerint is a vastag, rövidebb az az igazi élvezet!
5 Cm átmérő alatt egy normális punci nem élvezi ki a szexet!
5 Cm átmérő alatt egy normális punci nem élvezi ki a szexet!
A csajom ha iszik szex előtt, kapható arra, hogy egy extra vastag (19cm kerületű) dildóval basszam.
Szinte minden alkalommal kb 1 perc alatt élvez el úgy, hogy hatalmasat spriccel.
Ezt a farkammal még soha nem tudtam elérni, pedig nem kicsi (19/5cm)
Ennyit arról, hogy nem számít a méret. A vastagság biztosan lényeges, bárki bármit is mond....egyébként Ő is ezt hajtogatta régebben
Szinte minden alkalommal kb 1 perc alatt élvez el úgy, hogy hatalmasat spriccel.
Ezt a farkammal még soha nem tudtam elérni, pedig nem kicsi (19/5cm)
Ennyit arról, hogy nem számít a méret. A vastagság biztosan lényeges, bárki bármit is mond....egyébként Ő is ezt hajtogatta régebben
Szerintem is, + a nejem szerint is a vastag, rövidebb az az igazi élvezet!
5 Cm átmérő alatt egy normális punci nem élvezi ki a szexet! (Ez egy válasz stan82 üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 12:08
5 Cm átmérő alatt egy normális punci nem élvezi ki a szexet! (Ez egy válasz stan82 üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is akadt szerencsém egy két leányzóhoz, lehet kicsit többhöz is, ugyanakkor pontosan egy alkalommal esett meg, hogy nem jutottunk semmire a hölggyel, jó persze a 20 cm-t éppen nem érem el, a 19/6-os méretemmel.
Viszont a többiek.... saját elmondásuk alapján, persze ha ők hazudtak akkor én is, imádták, főleg hogy úgy alaposan kitöltötte a puncijukat, néhányuknál igenis vigyázni kellett, mert fájdalmat tudtam okozni, a hosszával, pici odafigyelés kellett, jó lehet ilyenkor nem lehetett ész nélkül
Na de a többiek
Viszont a többiek.... saját elmondásuk alapján, persze ha ők hazudtak akkor én is, imádták, főleg hogy úgy alaposan kitöltötte a puncijukat, néhányuknál igenis vigyázni kellett, mert fájdalmat tudtam okozni, a hosszával, pici odafigyelés kellett, jó lehet ilyenkor nem lehetett ész nélkül

Na de a többiek

Nekem is akadt szerencsém egy két leányzóhoz, lehet kicsit többhöz is, ugyanakkor pontosan egy alkalommal esett meg, hogy nem jutottunk semmire a hölggyel, jó persze a 20 cm-t éppen nem érem el, a 19/6-os méretemmel.
Na de a többiek

Na de a többiek

Hu, a 7 Cm vastag az jó. Nálunk is kitágul annyira,hogy akár két 15x5 ös fasz is bele férne egyszerre.De hosszába nem nyúlik meg a hüvelye!
Nővére férjének 17 Cm és olyan 2 Cm kinvan neki amikor hátulról bassza és koppon van a feje a cerkájának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 08:47
Nővére férjének 17 Cm és olyan 2 Cm kinvan neki amikor hátulról bassza és koppon van a feje a cerkájának.

Törölt felhasználó (4689688)

Nálunk szerencsére a méret nem mérvadó. Kisebb méretű férfival még eddig nem találkoztunk. Nálunk 17/5 a férfi tagé. A feleség hatalmasakat tud ezzel is élvezni. Viszont volt már 20-22-es barátunk is. Az egyikőjüknek 7-es vastagságú is volt ráadásul. Imádta ahogy kitölti a punciját. De amikor normál mérettel volt azzal sem volt semmi gond. Magát az idegen farkat, az idegen személy érintését élvezi. Ráadásul a puncija extra szűk. Viszont akkorára tágul amilyenre kell. 14-22 között bármilyen jöhet. A férfi kisugárzása meg az, hogy hogyan tudja használni a lényeg. Azért 22-ig írom mivel annál nagyobbat még nem próbált. De amúgy nem félne tőle ha a tulajdonosa olyan aki bejön neki.
Nálunk szerencsére a méret nem mérvadó. Kisebb méretű férfival még eddig nem találkoztunk. Nálunk 17/5 a férfi tagé. A feleség hatalmasakat tud ezzel is élvezni. Viszont volt már 20-22-es barátunk is. Az egyikőjüknek 7-es vastagságú is volt ráadásul. Imádta ahogy kitölti a punciját. De amikor normál mérettel volt azzal sem volt semmi gond. Magát az idegen farkat, az idegen személy érintését élvezi. Ráadásul a puncija extra szűk. Viszont akkorára tágul amilyenre kell. 14-22 között bármilyen jöhet. A férfi kisugárzása meg az, hogy hogyan tudja használni a lényeg. Azért 22-ig írom mivel annál nagyobbat még nem próbált. De amúgy nem félne tőle ha a tulajdonosa olyan aki bejön neki.
az egészen jól az azt jelenti nem tövig? Mert én akár hány csajt basztam a 15x5 cerkámmal mindegyiknek be ért a méhszájáig!(főleg hátulnézetbe)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 22:59
Törölt felhasználó (4548982)

Voltam már egy pár lánnyal, akik egész jól befogadták, és élvezték is!
Mi 14 éve vagyunk együtt a feleségemmel, de sokszor még mindig túl "sok" neki a farkam. Én nem bánnám, ha nekem kisebb lenne, nem olyan jó, úgy sexelni, hogy arra kell figyelnem, hogy meddig dughatom be. ( Nekem 22/6cm)
Voltam már egy pár lánnyal, akik egész jól befogadták, és élvezték is!
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 21:04

20 Cm fölött frusztráló!
Nincs (normális nő aki élvezi ,ez tutiÍ)
Van azért
(Ez egy válasz biera üzenetére (2023. 03. 31. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 17:55

Én nem rajongok a 20+-os faroktól.Nekem a 15-17 cm az ideális.Legyen inkább jó vastag,mivel én nagyon bő vagyok odalent.Szeretem,ha feszíti a nunimat,a kemény dákó! Sajnos csak kevés pasi rendelkezik vastag farokkal.
20 Cm fölött frusztráló!
Én 23/6centivel rendelkezem és hát nem könnyű rá partnert találni. Voltam már nagyon kínos helyzetekben miatta pl. strandon... De összességében, ha talál rá az ember megfelelő partnert, akkor nem olyan rossz, ha nagy a méret
Sajnos így van...
(Ez egy válasz biera üzenetére (2023. 03. 31. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 17:55

Én nem rajongok a 20+-os faroktól.Nekem a 15-17 cm az ideális.Legyen inkább jó vastag,mivel én nagyon bő vagyok odalent.Szeretem,ha feszíti a nunimat,a kemény dákó! Sajnos csak kevés pasi rendelkezik vastag farokkal.
Figyelek.
(Ez egy válasz BBW3some üzenetére (2023. 04. 01. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmm
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 04. 01. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 06:52

Többször volt hátrány az életemben a méretem. Minden partnerem élvezte, de sok esetben nem tudtam elengedni magam. Figyelni meddig dugom be, stb. Kép az adatlapon.

Többször volt hátrány az életemben a méretem. Minden partnerem élvezte, de sok esetben nem tudtam elengedni magam. Figyelni meddig dugom be, stb. Kép az adatlapon.

Milyen nagy az igény egy jó 20+ méretre
na jó mi is beállunk a sorba akkor
(Ez egy válasz BBW3some üzenetére (2023. 04. 01. szombat 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk is szóljatok, ha találtok!
Ha találtok ne legyetek irigyek és szóljatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 31. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 18:11

Törölt felhasználó (4655826)

Mi kifejezetten nagyobb méretet keresünk harmadiknak,sajnos még nem találtunk..
20+-osnak kifejezetten örülnénk..

Mi kifejezetten nagyobb méretet keresünk harmadiknak,sajnos még nem találtunk..