Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Neked, esetleg párodnak, ismerősödnek nagy mérete van? Oszd meg tapasztalataidat, élményeidet nagyobb intimmel!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#74   2023. 04. 16. vasárnap 13:42
X Törölt felhasználó (4656459)
Itt még az is eltűnik akivel már volt viddeohívás nyes
(Ez egy válasz Szexmánia20 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:23
Sosem érdekelt minket más véleménye. A tények önmagukért beszélnek. Ezek saját tapasztalaton alapulnak. Onnan tudjuk, hogy egy női profil kamu, hogy csak 18+os méretet akar...
Na ezek azok a "nők,, akik már a videóhívas előtt eltűnnek, nemhogy találkozni mernének...
#73   2023. 04. 16. vasárnap 12:23
Szexmánia20 Szexmánia20
Sosem érdekelt minket más véleménye. A tények önmagukért beszélnek. Ezek saját tapasztalaton alapulnak. Onnan tudjuk, hogy egy női profil kamu, hogy csak 18+os méretet akar...
Na ezek azok a "nők,, akik már a videóhívas előtt eltűnnek, nemhogy találkozni mernének...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459)
2023. 04. 16. vasárnap 11:08
A vicc az hogy pont olyanok akarják ezt megmagyarázni akik nincsenek tisztában azzal hogy valójában mekkora is van nekik... hogy csak x cm felett meg x vastagság felett élvezi a nő igazán a sexet. És te vagy a hülye ha megírod hogy tévednek...szánalmas.
#72   2023. 04. 16. vasárnap 11:08
A vicc az hogy pont olyanok akarják ezt megmagyarázni akik nincsenek tisztában azzal hogy valójában mekkora is van nekik... hogy csak x cm felett meg x vastagság felett élvezi a nő igazán a sexet. És te vagy a hülye ha megírod hogy tévednek...szánalmas.
(Ez egy válasz Szexmánia20 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 09:55
Nagyon nagy gond a nagyméret, ugyanis minimálisra csökkenti a lehetséges partnerek számát. A közhiedelemmel ellentétben a nők egyáltalán nem szeretik a nagyméretet. Sőt tapasztalatok alapján inkább félnek tőle, még azok is akik addig nagyra vágytak. Innen az oldalról eddig két 20+cm t kereső nő mert találkozni, abból az egyik orál után nem mert tovább menni. A másik kijelentette, hogy hiába a sok orgazmus, ez volt az utolsó, hogy nagymérettel magába engedett. Pedig addig ő is szerette elvileg
#71   2023. 04. 16. vasárnap 10:52
X Törölt felhasználó (4630582)
érdekesen, érdekeseket írsz, kösz! igen, a tied nem csalás, nem ámítás smile megáldott nagy fasszal az úristen smile ugyanakkor - mint ahogyan a nagy női mellek, sőt, a hatalmas vaginák, szerintem aligha izgatóbbak, mint a kézbe illő, formás cicik, vagy szűk, nyalni-baszni való puncik. és akkor ott van még a tartalom a formához! izgalmas mind a fotó sorozatotok, mind a 21 perces videótok. mondjuk, remek összhangban vagytok - sajnos némán, de a hangulata, az csillagos ötös! és igen, jó volna látni azt a nászutas filmet is!
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2023. 04. 14. péntek 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 02:40
Az én farkam szerintem elég méretes, és nyilván tudom úgy mérni, hogy centikkel nagyobb szám jöjjön ki, de kit csapjak be? Szóval ha fent mérem szeméremdobtól, nulla trükkel, akkor a hossza 19 centi, a kerülete pedig 15,5-16 centi. Ezek szerint az átmérője 5 centi körüli. Nem tudom, hogy ez mennyire számít nagynak, de láthatjátok a (tuudom, nagyon rossz minőségű) képeinken vagy videón az arányokat, és azt is, hogy nem füllentek. Látjátok mekkora a feleségem kezében, szájában. Az oldalon levő képeken nem nagyon látok nagyobbakat, itt mégis sokan nagyobb számokat írnak. Élőben, szaunában szoktam néha petyhüdten nagyobbat látni, de kérdés, hogy az mennyit számít. Petyhüdten az enyém is rengetegféle tud lenni. És azt is írjátok, hogy mennyire óvatosan kell vele bánni, meg sok mindenkinek fáj. Nekem ezzel szinte soha nem volt problémám, egyetlen lány kivételével senki nem panaszkodott arra, hogy gond lenne a méretével. De ő is csak utólag, a szakítás után mondta azt, hogy kurva nagy a farkam, mikor meglátta, megijedt, hogy mi lesz. Azért együtt voltunk másfél évet, és nem kíméltem, adtam neki rendesen. Volt olyan lány, akit konkrétan jól megbasztam az első alkalommal, de nem volt vele problémája. Itt nagyon fiatal lányról beszélek, nem tapasztalt nőről! A feleségem pedig még nem volt 18 amikor összejöttünk, és több, majdnem 25 centivel alacsonyabb nálam, tehát bőven vannak méretbeli különbségek. Én vagyok neki az első minden tekintetben. Jó, nem volt egyből minden, szép lassan haladtunk. Először csak szopattam egy darabig. Én is csak nyaltam és ujjaztam. Az enyém volt az első fasz, amit leszopott. Oké, ha csak orál van, akkor kicsit elfárad mego fáj az állkapcsa, de szerintem ez mindenkinél így van. (És mélytorkozni nem szoktunk. Még ki sem próbáltuk, engem nem izgat.) Addig nem akartam elvenni a szüzességét, amíg nagykorú nem lett, de már nagyon akartam kefélni a gyönyörű popsiját, úgyhogy az első időkben párszor még az anált is kipróbáltuk. Mondjuk csak három-négy centit tettem be, de a makkom is elég nagy gomba, és nem volt gondja. Mikor 18 lett, betettem az iciri-piciri szűk puncijába, hát tény, hogy azt hittem, rögtön eldurranok. Felnyársaltam, onnantól dugunk rendesen. Nyilván úgy raktam be neki, hogy már annyira fel volt izgulva, hogy tocsogott, és még így is használtunk síkosítót, de soha semmi gond nem volt. Ha egy nő nincs teljesen felizgulva, akkor lentebb van a méhszáj, ez természetes, akkor nem tudom az egészet betenni, de ez bármilyen faroknál így van szerintem. Ha nagyon fel van izgulva, akkor szinte bárhogy betolhatom. Nektek mi a véleményetek?
Egyébként még egy érdekesség, ha már így írtam magunkról. Először a nászutunkon élveztem az arcára és a szájába, kapott anyagot rendesen. Az az élmény ott volt meg neki először a hotelban. Addig mindog csak a mellére, hasára, hátára élveztem el, vagy gumiban. Van is róla videó, egy jó kis baszással együtt, egyszer talán feltöltöm. Cuki, ahogy friss házasokként kéjelgünk. A gumiról meg annyit, h
#70   2023. 04. 16. vasárnap 09:55
Szexmánia20 Szexmánia20
Nagyon nagy gond a nagyméret, ugyanis minimálisra csökkenti a lehetséges partnerek számát. A közhiedelemmel ellentétben a nők egyáltalán nem szeretik a nagyméretet. Sőt tapasztalatok alapján inkább félnek tőle, még azok is akik addig nagyra vágytak. Innen az oldalról eddig két 20+cm t kereső nő mert találkozni, abból az egyik orál után nem mert tovább menni. A másik kijelentette, hogy hiába a sok orgazmus, ez volt az utolsó, hogy nagymérettel magába engedett. Pedig addig ő is szerette elvileg
#69   2023. 04. 14. péntek 14:24
Duplán Duplán
Aztaaa!
Mekkora faszok!!!
wow1
#68   2023. 04. 14. péntek 14:17
forcbt forcbt
Óvszer kérdésben teljesen igazad van. Volt, hogy kényszerűségből nekem is 52-es vagy 57-es durex-et kellett haszálni az 5,7 cm átmérőmre (16,5 cm kerület) és totál szenvedés volt az egész. A 69-es vált be nekem leginkább, csak sajnos azt nem mindenhol lehet kapni. A táblázat szerint nekem akár a 72-es is ajánlott lehet, de az meg végképp ritkaság,hogy az adott shopban éppen legyen. A tulaj azt mondta, hogy előrendelésre szokta felvenni, mert olyan kevés fogy belőle.
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2023. 04. 08. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 16:48
A mennyi az átlag topicban már egyszer leírtam részletesen, hogy miért és mekkora kamu a méret, amit itt sokan írnak. Hogy amit bekamuznak az mennyire lehetetlen.

https://www.goldengate.hu/forum/tema/8-Penisz-mennyi-az-atlag
#4474 2022. 11. 01. kedd 14:31

Én 64-es vagy 69-es mysize óvszert hordok, a sima boltiból még az xxl (általában 57mm névleges) is olyan kicsi, hogy nem érzek benne semmit, le is konyul, nagyon szorít. Évekig azt hittem, hogy nem tudok óvszerben szexelni, pedig csak nagyon alábecsültem a méretemet.

Na, most nekem 15 centi a kerülete a farkamnak, ezért hordok 64-69 méretet. Ez vastagabb, mint a párom csuklója, kb az én csuklómmal azonos kerület (ilyen ~190/95 méretű férfi vagyok).

Ezekkel az adottságokkal ha átmérőt mérek (aminek semmi értelme), akkor az simán "csak" 5 centi. Ha egy 6 centis átmérőnek az enyémhez hasonló aránya van, akkor a kerülete alapján MINIMUM 70-es óvszer kellene rá.

Érted, nekem 5 centis átmérőm van (15.1 cm a kerülete), és a kalkulátor szerint 69-es óvszer való rá, de sokak szerint itt kezdődik csak a nagy. ahha, persze.

Legalább egy kósza gondolat erejéig gondoljátok már át, hogy mit is írtok le...
Átmérőnél egy fél centi hozzáhazudása az kettővel magasabb liga és akkor itt rögtön 1 centit hazudunk rá a legnagyobb EXTRA óvszerméretre pluszban nyes
#67   2023. 04. 14. péntek 07:07
#méhszáj
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 14. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 07:07
Kicsit elnéztem smile A méhsz csak pár centire van , bárki tudja ingerelni , viszont ha tökig nyomsz egy 20 centist az más tészta...a hüvely hossza miatt tud fájdalmas lenni bizonyos pózokban amikor mélyebbre tud csúszni a farok.
#66   2023. 04. 14. péntek 07:07
Kicsit elnéztem smile A méhsz csak pár centire van , bárki tudja ingerelni , viszont ha tökig nyomsz egy 20 centist az más tészta...a hüvely hossza miatt tud fájdalmas lenni bizonyos pózokban amikor mélyebbre tud csúszni a farok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 13:10
Nem jó élmény. Kifejezetten szar érzés ha a méhszájat tunkolja...
#65   2023. 04. 14. péntek 02:47
Szovázs Szovázs
A gumiról meg annyit, hogy az átlag gumik tényleg kicsik. Évekig azt hittem, velem van a baj, alig bírtam magamra gurigatni, és annyira szoros volt, hogy vagy lelohadt vagy elélveztem benne rögtön. És nem is maradt fent.
Mondjátok, szerintetek az enyém nagy? Vagy rosszul mérem?
#64   2023. 04. 14. péntek 02:40
Szovázs Szovázs
Az én farkam szerintem elég méretes, és nyilván tudom úgy mérni, hogy centikkel nagyobb szám jöjjön ki, de kit csapjak be? Szóval ha fent mérem szeméremdobtól, nulla trükkel, akkor a hossza 19 centi, a kerülete pedig 15,5-16 centi. Ezek szerint az átmérője 5 centi körüli. Nem tudom, hogy ez mennyire számít nagynak, de láthatjátok a (tuudom, nagyon rossz minőségű) képeinken vagy videón az arányokat, és azt is, hogy nem füllentek. Látjátok mekkora a feleségem kezében, szájában. Az oldalon levő képeken nem nagyon látok nagyobbakat, itt mégis sokan nagyobb számokat írnak. Élőben, szaunában szoktam néha petyhüdten nagyobbat látni, de kérdés, hogy az mennyit számít. Petyhüdten az enyém is rengetegféle tud lenni. És azt is írjátok, hogy mennyire óvatosan kell vele bánni, meg sok mindenkinek fáj. Nekem ezzel szinte soha nem volt problémám, egyetlen lány kivételével senki nem panaszkodott arra, hogy gond lenne a méretével. De ő is csak utólag, a szakítás után mondta azt, hogy kurva nagy a farkam, mikor meglátta, megijedt, hogy mi lesz. Azért együtt voltunk másfél évet, és nem kíméltem, adtam neki rendesen. Volt olyan lány, akit konkrétan jól megbasztam az első alkalommal, de nem volt vele problémája. Itt nagyon fiatal lányról beszélek, nem tapasztalt nőről! A feleségem pedig még nem volt 18 amikor összejöttünk, és több, majdnem 25 centivel alacsonyabb nálam, tehát bőven vannak méretbeli különbségek. Én vagyok neki az első minden tekintetben. Jó, nem volt egyből minden, szép lassan haladtunk. Először csak szopattam egy darabig. Én is csak nyaltam és ujjaztam. Az enyém volt az első fasz, amit leszopott. Oké, ha csak orál van, akkor kicsit elfárad mego fáj az állkapcsa, de szerintem ez mindenkinél így van. (És mélytorkozni nem szoktunk. Még ki sem próbáltuk, engem nem izgat.) Addig nem akartam elvenni a szüzességét, amíg nagykorú nem lett, de már nagyon akartam kefélni a gyönyörű popsiját, úgyhogy az első időkben párszor még az anált is kipróbáltuk. Mondjuk csak három-négy centit tettem be, de a makkom is elég nagy gomba, és nem volt gondja. Mikor 18 lett, betettem az iciri-piciri szűk puncijába, hát tény, hogy azt hittem, rögtön eldurranok. Felnyársaltam, onnantól dugunk rendesen. Nyilván úgy raktam be neki, hogy már annyira fel volt izgulva, hogy tocsogott, és még így is használtunk síkosítót, de soha semmi gond nem volt. Ha egy nő nincs teljesen felizgulva, akkor lentebb van a méhszáj, ez természetes, akkor nem tudom az egészet betenni, de ez bármilyen faroknál így van szerintem. Ha nagyon fel van izgulva, akkor szinte bárhogy betolhatom. Nektek mi a véleményetek?
Egyébként még egy érdekesség, ha már így írtam magunkról. Először a nászutunkon élveztem az arcára és a szájába, kapott anyagot rendesen. Az az élmény ott volt meg neki először a hotelban. Addig mindog csak a mellére, hasára, hátára élveztem el, vagy gumiban. Van is róla videó, egy jó kis baszással együtt, egyszer talán feltöltöm. Cuki, ahogy friss házasokként kéjelgünk. A gumiról meg annyit, h
#63   2023. 04. 13. csütörtök 19:21
X Törölt felhasználó (1082872)
Sziasztok! Feleségem ugyanezt mondja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 13:10
#62   2023. 04. 13. csütörtök 19:16
Matifu Matifu
Sok Nő élvezi a méhszáj orgazmust. Elmondásuk szerint mélyebb és intezívebb élmány mint a "sima" hüvelyi orgazmus. Természetesen ez relatív, és függ a pillanatnyi állapottól is. Nem szeretném rangsorolni a csikló - hüvelyi, azon belül is G pont , méhszáj, ...... orgazmusokat, de szerintem szélesebb a spektrum, ha minél többet megtapasztal. A lényeg hogy élvezze a Nő ! Imádom kinyalni is a puncit ( nagyon szeretem csókolni a forro nagy és kisajkait , szopogatni a csikloját ) és érezni a combja rémegését az arcomra szorítva ( vagy éppen széles terpeszben ). A legnagyobb ajándék boldognak látni a Barátnőm, a csillogó szemeit és a mosolyát. Orgazmus után a legszebb a Nő ! Mindegy, hogy milyen módon és hányszor élveztettem el, vagy nem is ( csak ) én, hanem Ő is rásegített a nedves ujjával abban az ütemben amit Ő ismer a legjobban.
#61   2023. 04. 13. csütörtök 13:10
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2023. 04. 13. csütörtök 12:43
Erről a nők is tudnak? Mert még nem láttam olyat hogy valakinek az jó volt, és nem pedig fájt. Hihetetlen de mindég tanul az ember. Jó lenne ha egy nő is meg szólalna ezügyben akinek ilyen jól esett.
#60   2023. 04. 13. csütörtök 12:43
X Törölt felhasználó (856058)
Erről a nők is tudnak? Mert még nem láttam olyat hogy valakinek az jó volt, és nem pedig fájt. Hihetetlen de mindég tanul az ember. Jó lenne ha egy nő is meg szólalna ezügyben akinek ilyen jól esett.
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 11:41
Meggyőződésem, és gyakorlati tapasztalatom, hogy a farok hossza is számít.
A méhszáj elérésével és folyamatos ingerlésével mély, eddig nem ismert gyönyört élnek át a Nők.
Elöször kellemetlen érzésről, fájdalomról beszélnek, de egy idő után már tudnak méhszájon is élvezni,
és ez számomra is nagy boldogság, hogy még egy féleképpen el tudom élveztetni, és jó látni, ahogy elönti a kéj ahogy döfködöm a makkommal.
A Női Test egy újabb csodája, még egy mód a gyönyörére.
#59   2023. 04. 10. hétfő 16:58
Porthos61 Porthos61
Teljesen egyetértek veled.
Nekem egy másik mondás jut eszembe mindíg. Csak a kutya és az ostoba ember dicsekszik a farkával.
Sosem tudom eldönteni hogy az itt lévő "szamárcsikó" farkú urak dicsekednek vagy panaszkodnak. Ha tényleg akkora van nekik örüljenek, de nem kell ezt annyira reklámozni és nem kell sajnálatot kicsikarni másokból e miatt.
Akinek nem inge...
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 09:53
Nekem erről a méretmániáról mindig az öreg suszter esete jut eszembe, aki azt mondta az inasának: Fiam a pinát meg kell dugni, nem pedig kisámfázni!
#58   2023. 04. 10. hétfő 14:07
TheThreesome TheThreesome
vigyor3
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 09:53
Nekem erről a méretmániáról mindig az öreg suszter esete jut eszembe, aki azt mondta az inasának: Fiam a pinát meg kell dugni, nem pedig kisámfázni!
#57   2023. 04. 10. hétfő 13:23
X Törölt felhasználó (4681641)
Nem volt dolga még igazán naggyal a feleségemnek, de bakancslistás a dolog… nyes
#56   2023. 04. 10. hétfő 09:53
pcarlo pcarlo
#55   2023. 04. 09. vasárnap 11:41
Matifu Matifu
Meggyőződésem, és gyakorlati tapasztalatom, hogy a farok hossza is számít.
A méhszáj elérésével és folyamatos ingerlésével mély, eddig nem ismert gyönyört élnek át a Nők.
Elöször kellemetlen érzésről, fájdalomról beszélnek, de egy idő után már tudnak méhszájon is élvezni,
és ez számomra is nagy boldogság, hogy még egy féleképpen el tudom élveztetni, és jó látni, ahogy elönti a kéj ahogy döfködöm a makkommal.
A Női Test egy újabb csodája, még egy mód a gyönyörére.

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 03. 20. hétfő
Üzenetek: 254db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 27. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!