Ha bele gondolok hogy a páromnál, ez a méret fele fér be, van a hónapnak pár napja, és mikor rettenetesen be van gerjedve, mikor majdnem a 3/4 hossza férne be, szörnyű lenne úgy a szexuális élet hosszú távon még ha minden más a kapcsolatban csodálatos is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 07. szerda 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 00:41
Törölt felhasználó (4548982)

Én 23/6centivel "büszkélkedem" de néha jó, néha borzasztó. Tövig nagyon még nem voltam punciban, viszont ettől is el lehet menni! Sőt voltak kifejezetten jó pillanatok is!
Én 23/6centivel "büszkélkedem" de néha jó, néha borzasztó. Tövig nagyon még nem voltam punciban, viszont ettől is el lehet menni! Sőt voltak kifejezetten jó pillanatok is!
Végre egy őszinte hölgy vélemény!!! kívánom hogy rengetegszer élvezd a nagy méretű férfiakat!!!! puszi neked
(Ez egy válasz Katta2018 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 09:42

Sziasztok! Én nagy méretet imádó vagyok. Hosszra, és vastagság rá is.
Sok pasival beszélgettem más oldalon is, és azt gondolom, hogy a nagy méret előnye, és hátránya a partner adottságaitól függ, szűk a hölgy, vagy rugalmas. Én már a nagy méret látványától is felizgulok, és rövidre fogon az előjáték öt, hogy minnél hamarabb érezhessem magamban.
Sok pasival beszélgettem más oldalon is, és azt gondolom, hogy a nagy méret előnye, és hátránya a partner adottságaitól függ, szűk a hölgy, vagy rugalmas. Én már a nagy méret látványától is felizgulok, és rövidre fogon az előjáték öt, hogy minnél hamarabb érezhessem magamban.
Sziasztok! Én nagy méretet imádó vagyok. Hosszra, és vastagság rá is.
Imádták! Minden korosztály fiatal idős....
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//1/2/1/121- 9772/ff_1219772_640x480_25494805.jpg?93116039
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//1/2/1/121- 9772/ff_1219772_640x480_25494805.jpg?93116039
Sziasztok !
Nekem elhihetitek, hogy nem mindig jó a nagy méret ! Ritka az a nő aki rendesen tudja cumizni pl.
Nem szeretem ha nem tudja rendesen ,teljesen befogadni és csak kiváncsiságból próbálkozik velem!
Szerintem minden nőnek illene tudni hogy bírni fogja vagy nem az én méretem
Nekem elhihetitek, hogy nem mindig jó a nagy méret ! Ritka az a nő aki rendesen tudja cumizni pl.
Nem szeretem ha nem tudja rendesen ,teljesen befogadni és csak kiváncsiságból próbálkozik velem!
Szerintem minden nőnek illene tudni hogy bírni fogja vagy nem az én méretem
Na ezt megnézném a feleségemben, igaz melós lenne mert elég szűk típus, de ha jól bejáratnám előtte, tuti sima ügy lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 03. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 09:39
Törölt felhasználó (3127982)

szerintem inkább előny, mint hátrány, főleg a vastagság

szerintem inkább előny, mint hátrány, főleg a vastagság

Ügyeskedni kell, és nem egoistának lenni ! Ha mind a kétfél odaadó, semmi gond nem lehet ! A játék, játékosság sok mindent megold !
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
az tökéletes
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 15:20

Kíváncsi lennék hölgyek véleményére is a nagy intim mérettel kapcsolatban. Pl hogy mit gondolnak, ha a következő partnernek csak kicsi vagy átlagos mérete van. Én pl ezen szoktam parázni, hogy mit fog szólni, mit gondol magában az átlagos (15,5-16cm) méretemről.
Kíváncsi lennék hölgyek véleményére is a nagy intim mérettel kapcsolatban. Pl hogy mit gondolnak, ha a következő partnernek csak kicsi vagy átlagos mérete van. Én pl ezen szoktam parázni, hogy mit fog szólni, mit gondol magában az átlagos (15,5-16cm) méretemről.
Én a 14cm hosszúsággal és az 5cm átmérővel nem nagyon tudok mint mondani.
De a vastagságjobban izgatta az eddigi partnereimet mint a hossz.
Nejem párszor említette hogy 2 cm még hiányzik neki ami szerintem inkább 4cm
Óvszert tényleg csak a 64-69-es MySize jó rám. A többi nagyon szorít.
De a vastagságjobban izgatta az eddigi partnereimet mint a hossz.
Nejem párszor említette hogy 2 cm még hiányzik neki ami szerintem inkább 4cm

Óvszert tényleg csak a 64-69-es MySize jó rám. A többi nagyon szorít.
de sajnos baj a 19 amikor játékot vesz az ember mert drága és ritka
nekem elég a 19 centisem, még szűz vagyok de szex chatelés közben éltalában az ez első dolog amit mondanak hogy "hű de nagy". majd meglátom mit mondanak személyben késöbb.
Hali. Én szeretem a méretem.
...én szeretem, hogy amikor nudistrandon megyek leng és verdesi a combjaim... ezt persze van aki nézi, amitől még nagyobb lesz!
A párom mesélte, hogy volt dolga 20+ mérettel. Látványnak tényleg izgalmas, de nem sok mindenre lehetett használni. Nem fért be az egész, a tulajdonosa állandó stresszben volt, hogy ne okozzon fájdalmat, ezért nem volt felszabadult a szex. Biztos van, akinek a nagy méretre van szüksége, mint ahogy olyan is, akinek az átlagon alulival a legjobb. Csak passzoljon, ez a lényeg!

Kedves vagy, köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 10:52
Törölt felhasználó (4630582)

érdekesen, érdekeseket írsz, kösz! igen, a tied nem csalás, nem ámítás
megáldott nagy fasszal az úristen
ugyanakkor - mint ahogyan a nagy női mellek, sőt, a hatalmas vaginák, szerintem aligha izgatóbbak, mint a kézbe illő, formás cicik, vagy szűk, nyalni-baszni való puncik. és akkor ott van még a tartalom a formához! izgalmas mind a fotó sorozatotok, mind a 21 perces videótok. mondjuk, remek összhangban vagytok - sajnos némán, de a hangulata, az csillagos ötös! és igen, jó volna látni azt a nászutas filmet is!

# videohívás
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 13:42
Törölt felhasználó (4656459)

Itt még az is eltűnik akivel már volt viddeohívás

Itt még az is eltűnik akivel már volt viddeohívás
(Ez egy válasz Szexmánia20 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:23

Sosem érdekelt minket más véleménye. A tények önmagukért beszélnek. Ezek saját tapasztalaton alapulnak. Onnan tudjuk, hogy egy női profil kamu, hogy csak 18+os méretet akar...
Na ezek azok a "nők,, akik már a videóhívas előtt eltűnnek, nemhogy találkozni mernének...
Na ezek azok a "nők,, akik már a videóhívas előtt eltűnnek, nemhogy találkozni mernének...