Munkahelyi "chat" fórum
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#140   2004. 11. 22. hétfő 03:27
Skandy Skandy
Jó reggelt hétalvó társaság!
Hehe! Sikerült mindenkit megelőznöm.
Kibírható hétfőt, és szép hetet kívánok mindenkinek.
Na jó... asszem ideje lesz lefeküdnön.
hehe wave
#139   2004. 11. 20. szombat 04:54
X Törölt felhasználó (10061)
reggelt mindenkinek..hmm,ölni tudnék...mindenki most fordul a másik oldalára a jóleső szombat hajnali alvásban,én meg mit csinálok....????Megyek dolgozni,háppppeeeersszee.Útálom.Ráadásul holnap is meg holnapután is ugyanilyen hajnalban kell mennem.FÚÚÚÚÚÚJ.ja.amugy kellemes hétvégét mindenkinek..elfelejtettem itt a nagy dühöngésben.
#138   2004. 11. 19. péntek 12:51
Moncy Moncy
Sziasztok!
Ma reggel nagyon korán kezdtem a munkát így most mehetek haza.... és kezdődik a "szalma-hétvégém"..

Amúgy most vonult el Nálunk 140 km/órás szélviharral az ítéletidő.... rengeteg a kidőlt fa!

Úgyhogy akinek valami magas van a háza tetején jobb ha belekapaszkodik!! De azért csak nem lesz gond!!!

Pussssz mindenkinek!!!!
#137   2004. 11. 19. péntek 04:36
sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek..és jó munkát is egyben..hajrá,ugorjunk neki a mai napnak,azt javaslom..hamarabb vége lesz..Moncym:bocs a tegnapi kurta mailért,de irtam,nem voltam tul nagy formában..majd ma..oké?na pussz fiuk-lányok..
#136   2004. 11. 18. csütörtök 07:14
Skandy Skandy
Jó reggelt lányok!
Nagyon frissek vagytok!
Jó munkát, és szép napot mindenkinek!
Most ennél eredetibb nem jut az eszembe.
Nekem még most is korán van...
wave
#135   2004. 11. 18. csütörtök 06:37
X Törölt felhasználó (9148)
És még remémykedtem...hogy kelthetlek Benneteket.
Freee irigyelek, én is szívesen dolgoznék fél kettőig, szerintem lesz megint délután 6 óra, mire egyáltalán eljutok valameddig.
De mit is csinálnánk munka nélkül, főnök nélkül, kollégák nélkül?? Túl unalmas lenne az élet...vagy nem?
Audrey eplus2
#134   2004. 11. 18. csütörtök 05:31
Moncy Moncy
Szia freeeee wave wave
Jó munkát! A mai világban örüljünk hogy van munkahely, és független hogy mettől meddig tart a munkaidő... előbb utóbb letelik!!!
Mindenkinek jóóóóó munkát!
És ma már csütörtök...
hm... nemsokára itt a 7vége crazya wink
#133   2004. 11. 18. csütörtök 04:21
ajvéé.. wave nem is tudom,örüljek -e,vagy siránkozzak egy sort,hogy végre megelöztem Moncyt itt a fórumban..Hát,asszem inkább siránkozok egy sort..marha korán van,tudtam volna még aludni.. wow3 na mindegy..ugorjunk neki a kai napnak..hajrá fél kettőig!!Jó munkát mindenkinek.
#132   2004. 11. 17. szerda 13:12
lina24 lina24 VIP
nekem nincs munkám még jóó kislányomma vagyokk nyes nyes wave wave wave
#131   2004. 11. 17. szerda 11:29
Moncy Moncy
Audrey! Én már túlpörögtem wow3 wow3

Szívem szerint már haza is mennék...
De azt hiszem inkább kerülök egyet a friss levegőn.. ja meg megnézem a "munkakutya" túlélte e a tegnapi kábító adagot....

Érdekes ha nem ba...at a főnök milyen könnyedén pik-pak megoldom a feladataimat wink

wave
#130   2004. 11. 17. szerda 08:35
Jó reggelt!
Ma valahogy mindenki energikusnak tűnik merges2
Én is pörgök ezerrel, csak nehogy "bepörögjek".
Jó munkát!
#129   2004. 11. 17. szerda 07:59
lanos lanos
Jó reggelt!
Csapjunk bele a közepébe!
Már csak kettőt alszunk és hétvége. Ez igen pozitív (szerintem). Ha kicsit nem figyelek rögtön dolgozni kezdek. Valami betegség lenne ez?
Üdv. mindenkinek.
#128   2004. 11. 17. szerda 05:28
Moncy Moncy
Jó reggelt mindenkinek!
A hét középső napja.. hogy mennyivel jobban szeretem mint a hétfőt... ráadásul ma önálló és kreatív napom lesz wave
És a big brother tehet egy szívességet mf1 mf1 wink
#127   2004. 11. 16. kedd 09:44
Moncy Moncy
happpciiii.... szétfagytam a prérin.. a "munkahelyi véreb" megkapta az lsd-t rem. nem adagoltam túl confused és sikerült az oltás....
#126   2004. 11. 16. kedd 07:45
Moncy Moncy
Tom kedves!!! Te nyitottad e topicot wave wave
Na jó hát itt is beszélhetünk a szexről..
Munkahelyi szex.. hmm... hát izéé....volt egy kedves kollegám, rengeteget túlóráztunk.. az ő asztalán, az én asztalomon, a főnök asztalán,igaz azért az ISO minősítést sikerült elérnünk a cégnek. Munkából kifolyólag vidékre is mentünk, voltak céges bulik... és mégsem szeretkeztünk... csak "játszottunk". Sokszor kimentünk az erdő közepére egy "objektumba"... igaz azóta Én már kerültem eufórikus állapotba ott.. de nem Vele és nem is olyan rég...

Azóta nagyon messze került... bár ha ritkán találkozunk a szemében látok furcsak csillogást...

Munkahelyi szerelem? Munkahelyi szex? Talán a férjem többet tudna mesélni boxer boxer gun sajnos....
#125   2004. 11. 16. kedd 07:16
Skandy Skandy
Jó reggelt,
és bosszatnó főnököktől mentes, szép napot kívánok mindenkinek!
Hogy egy kis szexel kezdődjön a munka...
Basszameg! Már megint dolgozni kell!
#124   2004. 11. 16. kedd 06:42
Moncy Moncy
Tleg!!! Jó reggelt! Elfelejtettem üdvözölni a munkahelyi chateseket!!!
#123   2004. 11. 16. kedd 06:32
Nem csak vasárnap tudlak kelteni Benneteket. Ébresztő!!!!!! crazya

Audrey
#122   2004. 11. 15. hétfő 17:38
X Törölt felhasználó (34)
Szerintem is király lenne ha lennének ilyen bulik,vagy ebéd utáni sex
#121   2004. 11. 15. hétfő 14:08
A mai napom "termékeny" volt. Készen van egy munkám, amin már régóta dolgozom. Most vagy kevesebbet kell majd dolgoznom, vagy még többet.

Egyre jobban tetszik ez a fórumozás.. vigyor2

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2004. 10. 22. péntek
Üzenetek: 1080db
Utolsó üzenet: 2009. 01. 15. csütörtök

Hírek

ma 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!