Munkahelyi "chat" fórum
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#480   2005. 02. 07. hétfő 07:13
Skandy Skandy
Jó reggelt Kedveseim!
Újra hétfő!
Egy újabb lehetőség, hogy megváltsuk a világot...
Ehhez kivánok mindenkinek kellemes hetet! vigyor2 wave
#479   2005. 02. 06. vasárnap 07:57
hidrom hidrom
Kedves Skandy!
Ilyen a világ, akik próbálnak valami új dolgot, azt már egyből elmebetegnek tartják. Pedig még ki sem próbáltad. Véleményt pedig akkor mondjál valakiről, ha megismerted, és ne egy nicknév mögül próbálj meg támadni. Valószínűleg azokat az embereket is elmebetegnek tatották, akik kitalálták, hogy szőrtelenítik a puncit. Ma pedig már ez egy általanos dolog, sőt inkább az a visszataszító, amikor valaki őserdővel jelenik meg. Vedd figyelembe, hogy egyszer élünk, és az életben ki kell próbálni mindent. A nők egy része szinte retteg a popószextől, és ha egy figyelmes partner megfelelően rávezeti a dologra, szinte le se tud mondani róla többé. Nos, lehet, hogy ez lesz az análerotikus hidromasszázzsal is.
Úgyhogy ne ítélj, lehet, hogy a közvetlen környezetedben is csinálja ezt már valaki, csak te nem tudsz még róla.
További szép napot!
#478   2005. 02. 06. vasárnap 01:12
Skandy Skandy
Szia Hidrom!
Nem tudod véletlenül, hogy hol találok bővebb felvilágosítást análerotikus-hidromasszázzsal kapcsolatban?
Szívesen olvasgatnék a témáról, esetleg fórumoznék is, ha lenne rá lehetőség!
Előre is köszi!
(Te elmebeteg!)
idiota eplus2
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 05. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 05. szombat 21:08
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
A helyes cím:

http://hidrom.fw.hu
#477   2005. 02. 05. szombat 21:08
hidrom hidrom
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
A helyes cím:

http://hidrom.fw.hu
#476   2005. 02. 04. péntek 14:22
X Törölt felhasználó (9148)
Már azt hittem senki nem dolgozik ma Marikadr-on kívül...aztán kiderül, ma mindenki hajnali volt:)))
Tom! Vidéken? Látlak?? wave vigyor2
#475   2005. 02. 04. péntek 07:38
Marikadr Marikadr
Szép jó reggelt mindenkinek,jó hétvégét,remélem nekem is jó lessz....pussz..... vigyor2
#474   2005. 02. 04. péntek 05:56
Skandy Skandy
Szép péntek reggelt mindenkinek!
Ma újrainstallálom a gépem.
Ha egy darabig nem leszek látható...akkor elcsesztem valamit.
De visszatérek! eplus2
wave
#473   2005. 02. 03. csütörtök 15:11
macido macido
Üdv! Szép napot mindenkinek! Csütörtök, péntek vége a hétnek. :-))
Pussssz Audrey, már gyógyuló fázisban vagyok.
wave wave
#472   2005. 02. 03. csütörtök 14:28
Skandy Skandy
Hali Tom!
Jólesik hogy aggódsz értem, de "immunis" vagyok mindenfajta mérgezéssel szemben.
Tehát ez nem jelent veszélyt.
A problémát inkább abban látom, hogy a sok munka, még a végén valamilyen nemesi rangra emel, és (mondjuk grófként) kénytelen leszek raccsolni...
Avva pedig vemélem nem kevül sov!
nyes nyes nyes wave
#471   2005. 02. 03. csütörtök 09:36
Skandy Skandy
Sziasztok szorgos "méhecskék"!
Az imént értesültem róla, hogy ma csütörtök van.
Ez remek hír!
(kb. kedd magasságában éltem... confused )
Jobb is lett a kedvem!
Puszi mindenkinek!
wave wave
#470   2005. 02. 03. csütörtök 08:56
Jó reggelt!
Ma már másodszor gépelem..
Macido, remélem jobban vagy!
Hó, hó, hó .....nagyon sok hó. Jó munkát!
wave
#469   2005. 02. 03. csütörtök 08:23
Marikadr Marikadr
Szép és jó napot mindenkinek,mindenek előtt a munka,de azért ma este nagyon finomat főzök.Hogy mit az legyen titok./valami olaszosat/.Várom a kedves barátomat aki remélem értékelni fogja a főztömet.Meglepi. Pussz... wave
#468   2005. 02. 02. szerda 19:11
macido macido
Kösz a jó kívánságot Audrey és Tom. Már lábadozok. Háát Tom úgy legyen, ahogy Te mondod.
wave wave
#467   2005. 02. 02. szerda 15:31
Sziasztok!
Ma csak most értem ide...Akkor most már jó pihenést és kellemes estét kívánok!

Macido, neked meg javulást! Már megijedtem, hogy a mai versed elmaradt, de látom a betegség azért még nem döntött el teljesen wave
#466   2005. 02. 02. szerda 12:17
macido macido
Hello Tom.
Hát én is csak félig meddig dolgozok. Sajnos a megfázás ledöntött a lábamról. Jobb lett volna, ha más dönt le, de most ez van. :-)))
wave wave
#465   2005. 02. 02. szerda 12:08
Moncy Moncy
Indulhatsz Tom! Tálalok.... crazya crazya
#464   2005. 02. 02. szerda 10:55
Moncy Moncy
Drága Tom!
Hát dehogynem dolgozunk....azért a főzőcskézést rem. a munka közé sorolhatjuk.... wink wink wave
#463   2005. 02. 02. szerda 10:46
felpa felpa VIP
Koszi! De ez en voltam. Meg tudnad irni, hogy valjunk szet? mert nekunk nem sikerult. Mar mint nick nevvel koszi
#462   2005. 02. 02. szerda 10:38
felpa felpa VIP
Nem, mert mindenki influenzas. pl. nalunk.
#461   2005. 02. 01. kedd 14:53
Sziasztok,

végre a gg-hez jutottam:)) Nálatok is sok a munka? vagy mindent ide küldtetek??
gunyos1

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2004. 10. 22. péntek
Üzenetek: 1080db
Utolsó üzenet: 2009. 01. 15. csütörtök

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!