Akkor írd le, mi a véleményed a két férfi egy no felállásról.
Vigyázva kell csinálni, nehogy a haver testéhez hozzáérj, és elugorni, mikor o spriccel.
Szép napot! Úgy látom, hogy ma nem dolgozik senki!? Én legalább is nem csak bekukkantottam. :-))
Mennyire akartam ezt a topicot... aztán "csak" itthon dolgozgatom! De azért ide is szoktam ám pillantani!
Jó munkát mindenkinek!
Jó munkát mindenkinek!
Én is nagyon szeretem a fagyit.
Szééééééép napot mindenkinek! A dolgozói létszám lassacskán elfogy. Nekem sincs kedvem dolgozni ma, de valahogy majd túl leszek rajta.
Kevés munkát és Szép napot kivánok mindenkinek!!
Már úgy dolgoznék!
Állandóan csak a melóra gondolok.

Üdv.
Állandóan csak a melóra gondolok.

Üdv.
na ne...ne ingerelj! Épp nyaral a szeretőm és már eléggé hiányom van
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Eryka!
Talán neked is hasonló gondolataid ébredtek?
Az én fantáziám nagyon beindult a 1397-től!
Üdv!
Üdv!
hello:-)
Épp azt csinálom, csak egyedül:-)
De ha lehet, ne hergeljük a "jónépet":-), tudod: nem bírják elviselni, ha valaki ilyen pajzán gondolatokat oszt meg egy ilyen oldalon
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 11. csütörtök 11:42
Épp azt csinálom, csak egyedül:-)
De ha lehet, ne hergeljük a "jónépet":-), tudod: nem bírják elviselni, ha valaki ilyen pajzán gondolatokat oszt meg egy ilyen oldalon
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Eryka!
Üdv!
Üdv!
Szia Drága! Én is örülök, h. látlak! Szép lassan mindenki előbújik a barlangjából?:-) Ha már nem írok, nem is válaszoltok?
Ui: tényleg, miért nem válaszoltál a privát levelemre? Remélem, nem haragudtál meg?
Ui: tényleg, miért nem válaszoltál a privát levelemre? Remélem, nem haragudtál meg?
Ja: ha már egy térben nem is, de sajnos egy időzónában sem voltunk együtt jelen:-) Én már befejeztem, de szívesen kezdeném elölről...Persze egyedül és virtuálisan nem az én stílusom
Sziasztok! Eryka had ragadjam meg az alkalmat! Gyönyörűek a képeid! Nincs több?
Szia! Köszi! De kikapunk ezért! Ki akartam zárni a bunkókat, ezért korlátoztam a hsz-ek számát, de attól még privát üzeneteket tudok fogadni:-)) Kis boríték a jobb oldalon.
Kicsit a többiekkel is eltévesztettük a topicot, de végülis mondanám, hogy:"munkára fel"!:-))))) az ilyen melónál nincs jobb!
(Ez egy válasz Jimmy77 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 11. csütörtök 12:21
Kicsit a többiekkel is eltévesztettük a topicot, de végülis mondanám, hogy:"munkára fel"!:-))))) az ilyen melónál nincs jobb!
(Ez egy válasz Jimmy77 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Eryka had ragadjam meg az alkalmat! Gyönyörűek a képeid! Nincs több?
Kedves! Sajnálom....Most átküldök egy próba privát üzit, csak arra vagyok kiváncsi, hogy működik-e nálad a rendszer/na nem az/:-). Jelezd itt, ha megkaptad! Köszönöm. Amúgy én sem vagyok egy zseni, de csak annyi az egész, h. megnézed az emiled:-))
Szép napot és kevés munkát! Én szeretnék egy krémes kapucsinót és hozzá egy nagy adag somlói galuskát.Sok sok csokival.pussz...
A fenébe.....erről lemaradtam...akkor most tele vagyunk terorristákkal az országban?
Remélem Te legalább segítetted az akciót vivánnal
Remélem Te legalább segítetted az akciót vivánnal
Szia!
Akkor belolem nagyon rosz Muzulmŕn lenne..:-)
Kŕr, hogy čn is lemerdtam, pedig rčszt vettem volna a harcban.
Akkor belolem nagyon rosz Muzulmŕn lenne..:-)
Kŕr, hogy čn is lemerdtam, pedig rčszt vettem volna a harcban.
Hát eröl lemaradtam de se baj majd legközeleb.

tom1019

Bambi 2