Azt tenném hozzá, hogy szerintem a "mindenkit ledomináló alfahím vagyok" hozzáállással nem tud működni ilyen felállás. Szerintem nagyon kevesek alkalmasak erre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 07:19
Törölt felhasználó (4733779)

Azt csak sajnálni tudom, aki ezt nem bírná elviselni. Nyilván nem egy friss kapcsolatot / házasságot kell ilyen dolog alá vetni. Ha kellőképpen megvan a bizalom, őszinteség akkor működőképes lehet a dolog ha a harmadik félnek nem az a gondolata és a cselekedete hogy a nőt szakítja el tőlünk. Nehéz ilyen harmadik felet találni szerintem
Hallottam ilyenről is. Külföldön történt, évekig (évtizedig(?)) működött az a négyes, de végül szétmentek.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 13:21

Csak kiszélesíteném a lehetőségeket: ha hármas együttélés, akkor miért ne lehetne 2+2-es négyes is akár?
Mert pl. a másik srácnak a 2+2 alkalmával folyton erekciós gondja volt.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 13:21

Csak kiszélesíteném a lehetőségeket: ha hármas együttélés, akkor miért ne lehetne 2+2-es négyes is akár?
Hasonló partnerba futottunk bele mi is , de volt aki mellett férjem járt így.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 18:57

Ilyet én is láttam.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 18:57

Egy darabig így volt ,de most már együtt vannak
Polyamor kapcsolat. Működik, de csak a megfelelő emberekkel. A két férfi esetében semelyik férfinek sem kell biszexnek lennie, ez egy hatalmas tévedés ami abszolút nemértésen alapul. A legtöbb ember egyébként időszakosan a teljesen monogám kapcsolatban is megéli a több ember iránti szerelmet, csak titokban tartja (akár elfojtással, akár egy titkos szeretői kapcsolatban kiteljesedve). A polyamor kapcsolatok tartóssága, vagy épp rövidsége pusztán emberi tényező. A legtöbb ember számára két ember együttélése is komoly kihívásokat jelent, főleg, amikor a kezdeti rózsaszín köd felszáll. Olyan emberi minőségekből álló társadalomban, ahol a teljesen átlagos párkapcsolatok és házasságok is tönkremennek, ne várjunk túl sokat ettől sem. Mindenre érvényesen a karbantartás és megjavítás nemkívánatos hozzáállás lett, mindenhonnan azt az üzenetet sugározzák, hogy ha már nem elég jó, vegyél újat. Cserélj telefont, autót, nőt, pasit. Szóval komoly munka mindenki részéről, és csak az egyéneken múlik, hogy nemesednek vagy nem egy ilyen élethelyzetben. Aki meg csak a szex lehetőségét látja ebben, az alapvetően tévedésben él.