Hármasban az élet (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Ti el tudjatok azt képzelni hogy a feleséged/barátnőd legyen neki egy olyan férfi akibe ugyan úgy szerelmes és veletek éljen?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2023. 08. 11. péntek 00:23
Gabornagyonnagy Gabornagyonnagy
Én nem tekintek senkit tárgynak, pont ezért mondtam hogy csak tárgyon tudnék osztozni és nem egy személyen, persze nem kell aggódnom sem hogy osztoznom kellene társ kedvéért mivel nincs így nyugodtam dönthetek ha be akarok kerülni egy hármasba vagy nem. Amúgy meg osztozkodásnak számít ha például két férfi van egy nővel mert nem kettesben vannak csak és az nem teszi a nőt tárggyá se fordítva 2 nő esetében a férfit.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 09:24
Ez tiszteletet kíván,mert a másik fél nem tárgy,tulajdonunk,hogy osztozni kelljen rajta...
...ez mellett érettség is kell a dologhoz,hogy öröljünk a másik örömének,támogassuk egymást ebben mint szabad emberek,akik vmi formában érzelmileg mégis kötődnek.
#42   2023. 08. 11. péntek 09:42
X Törölt felhasználó (4630582)
összetett kérdés, pláne, hogy csak fejben játsztam a gondolattal, konkrétan, mi volna a motíváció? páromnak? nekem? és mi a harmadiknak? alapeset persze, hogy 2 pasibiztosan többet adhat szexben, akár egyszerre, akár egymás után. és ott volna nekem a látvány, látni - féltékenység nélkül, büszkén szerelmem, más pasival, ami, elég izgató tud lenni. pont. aztán vannak a nehézségek, aki lakott anyósssal-apóssal és vagy vannak gyerekei, és nem milliárdos, hogy 12 wc-je legyen, biztosan járt már úgy, hogy az foglalt volt, mikor kellett volna, mint ahogy kedvenc söre se volt meg, vagy megbotlott egy nem saját cipőben, ül valaki foteljében...és sorolhatnám még hosszan. szóval, a szexuális kiteljesedés mellett, mi van még, amire építeni lehet, ami hiányzik és kell? a tudat?
#43   2023. 08. 11. péntek 11:46
nmeli nmeli
Igen. Sokan (tisztelet a kivételnek) ez esetben csak a szexuális aktusba tudnak gondolkodni. Vagy utána meg a másnap reggelben. De az élet azért más. Nem beszélve mondjuk plédádban 2f1l a két pasi anyagi háttere, vagy ha valakinek van egy gyereke előző kapcsolatból. Van itt konfliktus forrás bőven.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2023. 08. 11. péntek 09:42
összetett kérdés, pláne, hogy csak fejben játsztam a gondolattal, konkrétan, mi volna a motíváció? páromnak? nekem? és mi a harmadiknak? alapeset persze, hogy 2 pasibiztosan többet adhat szexben, akár egyszerre, akár egymás után. és ott volna nekem a látvány, látni - féltékenység nélkül, büszkén szerelmem, más pasival, ami, elég izgató tud lenni. pont. aztán vannak a nehézségek, aki lakott anyósssal-apóssal és vagy vannak gyerekei, és nem milliárdos, hogy 12 wc-je legyen, biztosan járt már úgy, hogy az foglalt volt, mikor kellett volna, mint ahogy kedvenc söre se volt meg, vagy megbotlott egy nem saját cipőben, ül valaki foteljében...és sorolhatnám még hosszan. szóval, a szexuális kiteljesedés mellett, mi van még, amire építeni lehet, ami hiányzik és kell? a tudat?
#44   2023. 08. 28. hétfő 10:47
X Törölt felhasználó (4208002)
Szia. Tudnál bővebb információt adni,véleményt hogy milyen volt stb ? smile
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 11. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 00:05
Volt hasonló tapasztalatunk. Hát egy ideig működik.
#45   2023. 12. 07. csütörtök 21:30
twostrokeguy twostrokeguy
Még egy pár kéz, aki besegít a háztartásvezetésbe. A házibarátunk szerintem többet mosogat itt, mint a feleségem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2023. 08. 11. péntek 09:42
#46   2023. 12. 08. péntek 17:40
X Törölt felhasználó (4679872)
Jó lenne ha valaki kitakarítana végre... tőlem megcsinálhatja az assgonyt is... nyes
#47   2023. 12. 08. péntek 20:15
Pussymaniac81 Pussymaniac81
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679872)
2023. 12. 08. péntek 17:40
Jó lenne ha valaki kitakarítana végre... tőlem megcsinálhatja az assgonyt is... nyes
#48   2023. 12. 08. péntek 20:35
Lilu és Laci Lilu és Laci
Anyagilag miért kellene átlag fölöttinek?! lenni?Maga az hogy hárem!?A mai világban nem csak a férj dolgozik hanem a
nők is.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 08. 09. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 15:44
Szerintem szexualitas mint jatek, (nem szaporodas) szempontbol a tobb ferfi egy no felallas szerencsesebb. A nok teherbirasa ezen a teren tobbszorosen meghaladja a ferfiaket. Arrol nem is beszelve, hogy haremet tartani koltseges dolog. Ahhoz bizony anyagilag messze atlag felett kell tartozkodni.
#49   2024. 02. 01. csütörtök 06:45
X Törölt felhasználó (4733779)
Érdekes téma. Minket is izgat és szeretnénk egy ilyent kialakítani. van itt valaki aki volt már hasonló helyzetben és sikerrel is járt?
#50   2024. 02. 01. csütörtök 07:38
X Törölt felhasználó (4732472)
Reagálva több hozzászólásra is egyszerre.Én ismerek olyan férfit aki 2 nővel élt együtt közel 10 évig 2biszex csaj és a pasi.
Egyáltalán nem kell anyagilag átlag főlöttinek lenni, ők egy 1,5 szóbás panelban éltek amit hitelből fizettek.
De szerintem ez csak így lehetséges,hogy ha mindkét nő biszex.
#51   2024. 02. 01. csütörtök 07:48
X Törölt felhasználó (4732472)
Ez tiszteletet kíván,mert a másik fél nem tárgy,...Az ezzel kezdődő beírást nem is értem.
Persze sok férfi szerint már a nők szopatása is a nők megalázása....
De hogy lenne máár az??amikor nyalod a puncit akkor én mint férfi soha nem érzek megaláztatást,hogy nyalom a nőt.
Az alakalmi hármasoknál is többször láttam itt GG-n,hogy pl 2 férfi 1 nő felállásba a nő meg van alázva...
Ezt mindig értetlenséggel olvasom 2 férfi felállásban pont hogy a nő van kiemelkve mivel 2 férfi kényezteti.
Ebben a felállásban a nő van az első helyen!!Azaz nem értem ebben a felállásban,hogy láthatják ugy hogy a nő a megalázott..meg a kihasznált....
#52   2024. 02. 01. csütörtök 07:50
GézaGéza GézaGéza VIP
Abszolút tud működni az együttélés hármasban akár két férfi, akár két nős plusz egy felállásban is. Valóban úgy az "igazi", ha a felek biszexek, az sokat segít a dolgokban. smile
#53   2024. 02. 01. csütörtök 14:37
Mi is a párommal ezt szeretnénk, hogy ne csak a szex végett járunk valakihez hanem ki kapcsolódás, élvezni egymás társaságát és idővel akár külön költözni is hárman.

Érdekes téma egyébként. smile
#54   2024. 02. 01. csütörtök 21:57
Péter.47 Péter.47
Igen tud működni,de nehéz.. Sajnos sokan ezt nem nézik jó szemmel ... Az emberek túlnyomó többsége csak szexpartnert keres vagy csak egy kis pluszt szeretne a meglévő kapcsolatban vagy szeretné ,de nem meri elmondani és inkább titokban... Magas fokú érzelmi intelligencia kell hozzá ...meg kell találni az egyensúlyt minden téren mert az egyik legfontosabb eleme,hogy mindenki teljesen egyenrangú partnerként kezelje egymást az élet minden területén... Féltékenységnek nincs helye !Szerintem nagyon nehéz ilyen párt megismerni pedig csodálatos lenne így élni ....sokan a Házibarát szó jelentésével sincsenek tisztában... Egy Házibarát nem csak az ágyban az hanem az élet minden területén részese az életnek jóban -rosszban ,örömben - bánatban...
#55   2024. 02. 01. csütörtök 22:22
Nálunk spontán alakult, egyszeri szexpartner kerestünk, de az asszony visszatapsolta smile Aztán kiderült, hogy az ágyon kívül is jó fej, családnak is be lett mutatva (ezt nem mindenki vette könnyen). Féltékenységnek tényleg nincs helye és nagy bizalom is kell minden résztvevőtől. Nincs játszmázás, hisztizés, ehhez felnőtt emberek kellenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733779)
2024. 02. 01. csütörtök 06:45
Érdekes téma. Minket is izgat és szeretnénk egy ilyent kialakítani. van itt valaki aki volt már hasonló helyzetben és sikerrel is járt?
#56   2024. 02. 01. csütörtök 22:46
upaupa upaupa
Szia van kedved erről részletesen beszélni? Hogyan mutattátok be a családnak, és tart e még, hogyan érezted magad az elején? Huu rengeteg kérdésem lenne.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 01. csütörtök 22:22
Nálunk spontán alakult, egyszeri szexpartner kerestünk, de az asszony visszatapsolta smile Aztán kiderült, hogy az ágyon kívül is jó fej, családnak is be lett mutatva (ezt nem mindenki vette könnyen). Féltékenységnek tényleg nincs helye és nagy bizalom is kell minden résztvevőtől. Nincs játszmázás, hisztizés, ehhez felnőtt emberek kellenek.
#57   2024. 02. 02. péntek 06:56
Igen, ez egy érdekes sztori. Minket is érdekelne hogy működik ( működött ) a dolog. Mesélnél róla nekünk? Akár privát üzenetben is szívesen olvasnám szavaid.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
#58   2024. 02. 02. péntek 07:25
GézaGéza GézaGéza VIP
Az illető gondolom férfi volt. Ez sem mindegy ám. smile Nekem az exemmel egy hölggyel volt ilyen kvázi együtt élős tapasztalatom. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt abban, hogy mindenki mindig egyformán, kiegyensúlyozottan "kapjon". Azt sokkal könnyebben fogadja el a külvilág, ha két nővel élsz együtt, mint amikor két pasi és egy nő alkot egy párt. Persze ez a társadalmi beidegződések miatt van.

Az biztos, hogy sok buktatója van a dolognak, de nem lehetetlen. Mint ahogy kettesben is, úgy hármasban is nagyon fontos a nyitott, őszinte kommunikáció, egymásra odafigyelés, na meg hogy passzoljon egymáshoz mind a három fél. Mindezekkel együtt szerintem nagyon klassz tapasztalat tud lenni. smile
#59   2024. 02. 02. péntek 11:50
Tart még a kapcsolat. A gyerekeknek hamar bemutattuk, mint egy barát (mert jött közös családi programra), a coming out kb. egy év után volt, amikor látszott, hogy ez nem egy rövid távú kapcsolat. A gyerekek még kicsik, ők annyit tudnak, hogy anya szerelmes apába is meg X-be is és ne lepődjenek meg, ha esetleg X-et is megöleli vagy puszit ad neki. A szülők/testvérek nehezebb diók voltak, illetve a feleségemé jól vették ("te tudod, mit csinálsz, lányom" wink , X családja is, az enyémeké kevésbé ("rossz vége lesz ennek fiam, meglásd" wink .

Nem élünk együtt, de heti 3-5 alkalommal biztos itt van X este (pl. vigyáz a gyerekekre, amíg a feleségemmel elmegyünk) és heti 1-2 alkalommal itt alszik. A feleségem szintén alszik nála hetente 1-2-szer. Amikor itt vagyunk mindhárman, akkor szokott lenni hármas szex, de ez sem mindig, mert van, hogy fáradtak/betegek/stb. vagyunk.

Nagyon sokáig csak extra szexpartner volt (közben volt női partnerünk is, de ő nem "ragadt meg" wink , úgyhogy csak így tekintettem rá. Amikor a feleségem rájött, hogy ez komolyabb dolog, akkor volt egy "I am altering the deal. Pray I do not alter it any further." pillanat, mert nem arról volt szó, hogy szerelmes lesz a feleségem másba. Viszont addigra már megismertem a fickót, mindig maximális tisztelettel bánt velünk, megbízható volt, láttam, hogy nem fogja elvinni az asszonyt. Illetve ha mégis elmegy, az a mi hibánk lesz, nem harmadik félé.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 01. csütörtök 22:46
Szia van kedved erről részletesen beszélni? Hogyan mutattátok be a családnak, és tart e még, hogyan érezted magad az elején? Huu rengeteg kérdésem lenne.
#60   2024. 02. 02. péntek 15:28
upaupa upaupa
Huu köszönöm, akkor ez inkabb poli kapcsolat lett, vagyis az teljesen. Szerintem az ilyet az átlag még kevésbé érti meg mint pl ha valaki meleg kapcsolatban akar élni.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 02. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 11:50
Tart még a kapcsolat. A gyerekeknek hamar bemutattuk, mint egy barát (mert jött közös családi programra), a coming out kb. egy év után volt, amikor látszott, hogy ez nem egy rövid távú kapcsolat. A gyerekek még kicsik, ők annyit tudnak, hogy anya szerelmes apába is meg X-be is és ne lepődjenek meg, ha esetleg X-et is megöleli vagy puszit ad neki. A szülők/testvérek nehezebb diók voltak, illetve a feleségemé jól vették ("te tudod, mit csinálsz, lányom" wink , X családja is, az enyémeké kevésbé ("rossz vége lesz ennek fiam, meglásd" wink .

Nem élünk együtt, de heti 3-5 alkalommal biztos itt van X este (pl. vigyáz a gyerekekre, amíg a feleségemmel elmegyünk) és heti 1-2 alkalommal itt alszik. A feleségem szintén alszik nála hetente 1-2-szer. Amikor itt vagyunk mindhárman, akkor szokott lenni hármas szex, de ez sem mindig, mert van, hogy fáradtak/betegek/stb. vagyunk.

Nagyon sokáig csak extra szexpartner volt (közben volt női partnerünk is, de ő nem "ragadt meg" wink , úgyhogy csak így tekintettem rá. Amikor a feleségem rájött, hogy ez komolyabb dolog, akkor volt egy "I am altering the deal. Pray I do not alter it any further." pillanat, mert nem arról volt szó, hogy szerelmes lesz a feleségem másba. Viszont addigra már megismertem a fickót, mindig maximális tisztelettel bánt velünk, megbízható volt, láttam, hogy nem fogja elvinni az asszonyt. Illetve ha mégis elmegy, az a mi hibánk lesz, nem harmadik félé.

1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 07. 20. csütörtök
Üzenetek: 87db
Utolsó üzenet: 2024. 02. 14. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!