Ma este még Balatonlelle?Adatlapomon van minden infó.....
Most valaki budapest belvaros kozos maszti? A paros ferfi tagja csak.
Békés megyébe egy vastag farkú beszállót keresünk cuckoldra!
Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra!
Keddre keresek egy kis kalandot Nyiregyen
Helyem nincs, de elfogadok bármilyen megoldást,

Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok ! Budapesten heteró párt keresek hosszú távra !
Sziasztok mára vagy holnapra (is ) keresem párt 27 vagyok pest megyéből utazás és fogadás is megoldott.
Hali Ha szeretnetek egy mindenre nyitott beszallot ma irjatok, fulladasig imadok nyalni, dugni kitartoan orakig, minden tabu nelkul! Ma irjatok ha Bn jol jonnek!
)

Sziasztok!
Bács-csongrád megyéből keresek párt 3masra. 40-es férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Hosszabb távú baráti szex kapcsolatót keresnék. Utazni tudok.
Bács-csongrád megyéből keresek párt 3masra. 40-es férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Hosszabb távú baráti szex kapcsolatót keresnék. Utazni tudok.
Én a börömön akarom érezni egy pár erintèsèt. Akarom nagyon.
Gyerekek. Hát nem létezik ez a kibaszott, szájba vert helyzet. Nincs ilyen. 20 éve tolom éjszaka. Lányok, hölgyek, párok, ufók, rendőrök..... bárkit ha úgy van. Imádok nyalni, szerte szét kefélni is szeretek. Egyszerűen, megvagytok hallva. Adatlap.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Párhoz/swingerhez csatlakoznék Budapesten vagy környékén. 21/6 mérettel
Üdv P

Sziasztok.Tomi v.ok.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom, Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom, Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Nem elég még ebből a kínlódásból?!beszéljétek meg privátba mert már az egész oldal ezzel van teli..nem ment el hozzájuk valaki..?!..így jártak és ennyi..
Én általánosságban beszéltem ti pedig egyből magatokra vettétek. Én alapból nem írok olyan pároknak ahol az van feltüntetve hogy, pasit majd mi keresünk. Felesleges is írni mert úgy is nem lesz a válasz.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 13:42

Ehhez az fűznék hozzá, hogy mi sem a kigyúrt, 20 cerkával rendelkező görög istent keressük… ugyan már… tudjuk hogy mi milyenek vagyunk, de… ha nincs meg a kémia valakivel, hiába kedves meg lehet vele beszélgetni akkor sem vonjuk be a szex játékainkba. Van egy elképzelése a páromnak, hogy kivel szeretne lenni, szánalomból nem lehet szexelni. Ezt el kell fogadni annak akit nem választunk. Csak sokan sértőnek érzik hogy nem őket választjuk. Nem minden áron keresünk, de bízunk benne hogy lesznek olyan pasik párok akikkel meg lesz az összhang.
Adom a szót
(Ez egy válasz speedyg2 üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:45

Sok pár meg elmondja, hogy értelmes embert keres.
Két diploma legyen mert kettejüknek nekik is kettő van együtt.
Ha neked csak egy van az még talán rendben is van de:
- nincs barna napbarnított tested mint egy görög Istennek
- a farkad csak 19 és nem 20 hát ez azonnal kizáró tényező
- a bicepszed nem 47-es csak 45-ös az is azonnal kizáró tényező
- az életkorod nem 18 és 20 év között van
( mondjuk megnézném melyik 19 éves fiúcskának van 2 diplomája meg 47-es bicója pont 20-as műszerrel és görög ősökkel )
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne…
Két diploma legyen mert kettejüknek nekik is kettő van együtt.
Ha neked csak egy van az még talán rendben is van de:
- nincs barna napbarnított tested mint egy görög Istennek
- a farkad csak 19 és nem 20 hát ez azonnal kizáró tényező
- a bicepszed nem 47-es csak 45-ös az is azonnal kizáró tényező
- az életkorod nem 18 és 20 év között van
( mondjuk megnézném melyik 19 éves fiúcskának van 2 diplomája meg 47-es bicója pont 20-as műszerrel és görög ősökkel )
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne…
Sziasztok. Eger környékén ismerkednék.