Ma kíváncsi párral ismerkednék, telhesen testközelből is, bi, vagy hetero alapon, vagy csak közel tadtom a kamerátok, kamerámat,hmmm minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket

Párhoz csatlakoznék

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Párhoz csatlakoznák

Holnap valaki találkozni? Helyem van Bp belvárosban
26 éves budapesti udvarias, közvetlen és megbízható fiú vagyok, nem mellesleg van egy feleségem aki ugyanilyen huncutt mint én. Mivel őt már kölcsön adtam, megengedte hogy szexeljek bárkivel, és én szivesen csatlakoznék párokhoz, szerintem az sokkal izgatóbb mintha egy fiu lenne,aki ugy erzi nyugodtanirjon
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szívesen lennék, szófogadó és egyben nagyon aktív , többlövetű házi barát vagy egyenragú jó barát...
Tartós , igazi, hosszútávú barátság, közös izgalmas dolgok, kiruccanások, sok érzéki hármas élvezkedés...egész éjjel...spermás cicik, punci, csókok...élvezés után is álló farok...

Lenne kedvetek ma hozzám?
Üdv
Jani (Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 18:55
Üdv
Jani (Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
Párhoz csatlakoznék simogatással, mellbimbóizgatással, nyalással heteró alapon. Hatvanas férfi vagyok, az a fontos, hogy benneteket izgasson a dolog. Budapesten és környékén.
Sziasztok ! Én.mindkettőtöket beengedem,ha eljöttök hozzám egy előre egyeztetett időpontban ! Én nem vagyok kamu ! Egy finom 3-as szexet összehozhatunk valamikor,ha gondoljátok... A 17.-kerületben lakom a gyorsforgalmi úthoz közel !
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 18:55

Érdekes,hogy elmentünk volna mind a ketten hozzà,de csak egyikünket engedett volna be. Nagy hazugsàg az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 16:58
Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok!Egész héten esténként várom partnereim(hölgy,pár) gödöllői csendes otthonomban! Várom üzeneted!
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Sziasztok !
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Szerda 06.15 esti találkozáshoz Szekszárdon átlagos taizni is akaró 35-60 közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas szeretkezéshez a hölgy testi örömére gyengéd finom kényeztetésére . Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok aki szívesen ismerkedne találkozna. Kölcsönös szimpátia esetén tartós rendszeres együttlétekre. Válaszokat privát üzenetben várom.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető....
sziasztok! szombat délutén vagy kora este szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral Budapesten. Csak a hölgy örömére. Érdekelhet valakit?