Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék aki fiút keresne
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzatok
Zsámbéki vagyok (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 20. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 19:50
Zsámbéki vagyok (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 20. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit keresünk harmadiknak. Csak a környékünkröl, 40-50 év közötti arcszőr mentes . Szimpátia alapon döntünk
Vki és András
Vki és András
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Sziasztok.
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Sziasztok.fiatal fiu ma estere?
Fonyódon párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère
illetve szóló hölgyet is kényeztetnék

Sziasztok kicsatlakozna hozzánk hely van utazni is tudun privatba uzi
Nagyméretű pasi Szombat napközben akinek helye is van?
Privát üziket várunk....
Privát üziket várunk....
Sziasztok. Hölgyekhez esetleg párokhoz beszállnék.
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F
Holnap délutánra keresünk értelmes partnereket. (nem tudunk mindenkinek válaszolni. Válogatunk az adatlapok és a bemutatkozások alapján).
Sziasztok Szarvason és környékén búvóhelyet keresünk péntek estére tud valaki?
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Orálmániás férfi párral ismerkedne, teljesen testközelből is...
Ma este lány/lányok/pár/párok esetleg?
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
Párok Badacsony környékén?
Pártokhoz csatlakoznék,a hölgy örömére
Cuckold,kukkolás,autós kaland…. Írj privát
20/6os intim,magas/sportos férfi.

Cuckold,kukkolás,autós kaland…. Írj privát

20/6os intim,magas/sportos férfi.
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzenetedT
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Holnap dèlelőtt Orosházán van helyem.Ismerkednèk fiatalabb korosztállyal!

Sziasztok! Ma este csatlakoznék belevaló, nyitott párhoz. Budai normális pasi vagyok, kis tapasztalattal többes terén. Péter................