Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok! A hétvége folyamán házaspár feleségét kényeztetném a férje előtt, vagy vele közösen ..
Sziasztok!Ma este Egerben pár aki ismerkedne a Bor napokon vagy a Irigy hónaljmirigy koncert előtt alatt közben smile ..
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.
Sziasztok.Keresek egy helyes,kedves párt.Igényes,potens férfi vagyok sok szabadidővel.Szabolcs megye és környéke.
Sziasztok!
40-es házaspárt fogadnék Pécsett.
40-es házaspárt fogadnék Pécsett.
Sziasztok
Én szóbajöhetek? (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szóbajöhetek? (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén rendes vagy összeszokott párhoz csatlakoznék.
Sziasztok ma mèg kerestek ff mèg
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
196cm magas sportos igényes pasi keres NÖT , PÁRT ma napkozben.
Hely van
NYIREGYHÁZA
Hely van
NYIREGYHÁZA
Sziasztok!Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését csendes otthonomban Gödöllőn kellemes szexre.Várom üzeneted!
Pasit harmadiknak. Csak a környékünkröl keresünk 40-50 év közötti normál alkattal szimpi pasit. Csak este érünk rá és nem aznapra keresünk. Legyen normál fotód is vagy viberen tudj mutatni. Fogadd el a nem-et is nem lehet mindenki szimpatikus
Viki és András
Viki és András
Irtam
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Potens igényes intelligens Nyiregyhazi pasi PÁRT keres
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Hàzaspàr vagyunk
.
Fiút keresünk Miskolc környékén...
.
Fiút keresünk Miskolc környékén...
Most hölgy vagy pár a VII ik kerület környéken aki pasit keres? 38 éves sportos férfi vagyok aki imád kenyeztetni
Most hölgy vagy pár a VII ik kerület környéken aki pasit keres? 38 éves sportos férfi vagyok aki imád kenyeztetni