Ma este lakásunkon fogadnánk egy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfit aki erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját ! Részleteket és jelentkezést csak privát üzenetben várunk !
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Sziasztok! 45-55 év közöti párral ismerkednék. Bi pasiként,szeretek kényeztetni.Irj privátba ismerkedjünk.
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
Sziasztok. Ma este Párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
Hetero duci házaspárként ismerkednénk a hölgy örömére! Én 35 a feleségem 33 éves. Budapest mellől vagyunk, szállást ha komoly partnert találnánk biztosítanánk Vecsés környékén! Privátban elértek! Utána folytathatjuk esetleg viberen!
Hetero duci házaspárként ismerkednénk a hölgy örömére! Én 35 a feleségem 33 éves. Budapest mellől vagyunk, szállást ha komoly partnert találnánk biztosítanánk Vecsés környékén! Privátban elértek! Utána folytathatjuk esetleg viberen!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Hetero,és bi párhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Párt keresek akiknek lenne kedvük egy kis kalandhoz. Utazás megoldható.35 éves igényes, normális pasi vagyok.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék
Penc környéke, 50 km-es távolságon belül

Penc környéke, 50 km-es távolságon belül

Pár esetleg akihez lehetne ma csatlakozni nagy intim mérettel?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 43 éves, full heteroszexuális pasi, a képen látható nyakkendommel.. szívesen meglatogatnèk lányokat vagy párokat többes együttlétek reményében, akárcsak a randevú izgalma miatt is...
Puszi T.
Puszi T.
Budai fiú ma este beszállna párhoz, fiúhoz, kiváncsi heterhoz. Írj privát üzenetet!
Rólam: Megbízható, diszkrét nyitott kommunikatív.
Rólam: Megbízható, diszkrét nyitott kommunikatív.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Mai napra keresünk egy kulturált, diszkrét pasit harmadiknak vagy párt hetero alapon szoboszlóra!
Mai napra keresünk egy kulturált, diszkrét pasit harmadiknak vagy párt hetero alapon szoboszlóra!