Budapesti vagy Pest környéki hölgyel vagy párral ismerkednék! Igényes 30as ápolt pasi vagyok! Alkalmanként helyet is tudok biztosítani!
Sziasztok!
Most Keresünk Szfvár és környéke
Bi-pasikat, Bi-Párokat közös játékokra.
gondoljátok, írjatok!
Puszi: Petra&Gábor
Most Keresünk Szfvár és környéke
Bi-pasikat, Bi-Párokat közös játékokra.
gondoljátok, írjatok!
Puszi: Petra&Gábor
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Amennyiben vannak itt olyan párok hölgyek akik fotóst keresnek, akkor keressetek bátran.
Badacsony környékén párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Holnap este pár aki pasit keres harmadiknak Hévíz, esetleg Keszthely környékén?
Sziasztok ma valaki akar jót sexelni kizárólag a lány örömére csak is az írjon aki ma rá ér és nem levelegezgetni akarjunk
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 22 éves, Budapesten élő, egyetemista srác vagyok. Nyitottan ismerkednék, keresnék új kalandokat. Szívesen kipróbálnám a hármas/többes felállást, ehhez keresek partnereket. Ha valaki ismerkedne, írjon bátran. Természetesen képet is küldök, ha arra kerül sor.

Sziasztok 27 éves pest megyei pasi párhoz csatlakozna / fogandá
Sziasztok! holnapi napon (akár este is) igényes párral ismerkednék Békés megyében! Utazni természetesen tudok!Dobjuk fel és tegyük felejthetetlenné a csütörtököt!!
Ismerkednenk fiatal 30-35 közötti férfivel aki intelligens jokepu és igényes!szakál bajusz kizáró ok!sportos legyel!mi a fokozatosság hivei vagyunk!elobb találkozás es beszelgetes és ha megvan a kozos szimpatia akkor lehetseges több is!tudjal egy arcképes fotot kuldeni magadrol!esetleg parok hpar ok!szabolcs megye elony
04.07. Csütörtökön reggeli órákban keresünk:
Olyan hölgyet, (vagy párt )aki szeretné kipróbálni, vagy már próbálta és szereti az egy nő , két-három pasi felállást. Kizárólag hetero alapon. Mindent, amit szeretnél kipróbálható, megvalósítható, szendvics, dupla punci, dupla popsi Két izmos, jóképű, jó farkú pasi vagyunk(20/5 és 17/5) akik kifejezetten figyelnek a hölgy igényeire.
Olyan hölgyet, (vagy párt )aki szeretné kipróbálni, vagy már próbálta és szereti az egy nő , két-három pasi felállást. Kizárólag hetero alapon. Mindent, amit szeretnél kipróbálható, megvalósítható, szendvics, dupla punci, dupla popsi Két izmos, jóképű, jó farkú pasi vagyunk(20/5 és 17/5) akik kifejezetten figyelnek a hölgy igényeire.
jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 14:35

Törölt felhasználó (966461)

Nagymeretut keresunk 20 cm felettit!!!
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Max 60km!Fotó nélkül ne irjatok!!
Sziasztok
Ápolt, normális srác keres hölgyet vagy párt Dunavarsányban beszélgetni, kölcsönös szimpátia esetén szexre.
Ápolt, normális srác keres hölgyet vagy párt Dunavarsányban beszélgetni, kölcsönös szimpátia esetén szexre.
Szia bármikor.
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 04. 05. kedd 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szingli pasi aki csatlakozna annak sem könnyű hangemberek vannak itt sajnos.Egy üzi után eltűnnek.
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2022. 04. 01. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 01. péntek 13:29

Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.