Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos kan keres privi.
Szombat délután szívesen találkoznék nővel vagy párral.?
Megpróbáljuk ismét, hátha sikerül. Ma estére keresünk partnert, lányt-fiút, aki valóban találkozni is szeretne. Képgyűjtögetőknek, unatkozóknak-nem küldünk képet senkinek. Valóban ráérő, intelligens emberek válaszát várjuk.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek.
Sziasztok! A mai napon felszabadult a szabadidőm, ezért csatlakoznék egy párhoz vagy egy hölgyhöz. Ha szimpatikus vagyok keressetek bizalommal! Győr és 100 km-es körzete.
Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is masszíroznék, kényeztetnék csinos feleséget a férje jelenlétében, vagy közösen . Utazni tudok, fogadni nem!
Sziasztok ma estére keresnék bi párt akihez csatlakoznék bp. P.megye
Sziasztok 36 éves sportos ápolt férfi szívesen csatlakoznék ma parhoz! Helyem van de utazni tudok!!! Ismerkedjünk meg! Kellemes estét
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne Veszprém megye és környéken…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne Veszprém megye és környéken…

Moto
sziasztok ha titeket is izgat ha két farok egymast masszirozgatva mozog egy punciba akkor irjatok! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Keresünk egy fiatal srácot nagyobb mérettel 3.nak . Keszthely környékén délutánonként van helyünk és időnk. Privát leveleket irjatok. Köszi
Sziasztok. Baranya megyében keresünk Nagy méretü idösebb férfit ...feleség örömére.
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén ápolt szimpatikus párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Ápolt diszkrét kulturált nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek kellemes társaságom és találķoznátok esti gabalyodáshoz akkor várom privát üziteket. Köszi !
Ma estére Szekszárdon és környékén ápolt szimpatikus párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Ápolt diszkrét kulturált nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek kellemes társaságom és találķoznátok esti gabalyodáshoz akkor várom privát üziteket. Köszi !
Sziasztok!
3a-hoz keresünk max 40 éves korig normális utazni tudó pasit!
3a-hoz keresünk max 40 éves korig normális utazni tudó pasit!
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Vasarnap estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Sziasztok! Ma este, vagy szombat hajnalra keresek egy párt BUDAPESTEN !, akikkel elidőzhetünk.
De akar egy közös bulit is csinálhatunk.
Milán
De akar egy közös bulit is csinálhatunk.
Milán
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mára keresek párt 27 éves pasi vagyok pest megyében fogadni tudok