Szerintem sokunk fent van még
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 17. vasárnap 23:28

Törölt felhasználó (4660736)

Fenn van még valaki?
Fenn van még valaki?
Sziasztok.Tomi v.ok.
Holnap délután-este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Üzenet módosítása
Holnap délután-este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Üzenet módosítása
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Extrapotens 40es magas pasi (190/90 19/6) párral ismerkedne. Ma este?

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok,
Írtam belső üzenetet.
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 17. vasárnap 16:01
Írtam belső üzenetet.
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok mi is szeretnénk ma este egy jót bulizni
Én is benne lennék, írjatok nekem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is...akar most is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma estére keresünk párt vagy pasit .farok max 16 cm annál nagyobb nemérdekel.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
Sziasztok Ma napon párt fogadna 27 éves pasi pest megyéből
Sziasztok,
ma estére keresek igényes párt hármas kikapcsolódáshoz,utazni és fogadni is tudok!
Csak olyanok jelentkezését várnám akik tudják mit akarnak,Hölgytagjuk szereti és birja a nagy méretet!
ma estére keresek igényes párt hármas kikapcsolódáshoz,utazni és fogadni is tudok!
Csak olyanok jelentkezését várnám akik tudják mit akarnak,Hölgytagjuk szereti és birja a nagy méretet!
Sziasztok !
Szekszárdon délutáni talira megbízható korrekt komoly párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas örömökre együttléthez a hölgy örömére tabuk és gátlások nélküli kényeztetésére. Válaszokat belső üzenetben várom.
Szekszárdon délutáni talira megbízható korrekt komoly párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas örömökre együttléthez a hölgy örömére tabuk és gátlások nélküli kényeztetésére. Válaszokat belső üzenetben várom.
Sziasztok! Hölgytagunk részére keresünk pasikat, akár egyszerre többet is, akik gumi nélkül punciba élvezéssel megdugnák. Csak komoly érdeklödők leveleit várjuk!
Sziasztok! Az ország nyugati feléből, leginkább a déli részén keresek várandós kismamát, vagy ilyen tagú párt.
Továbbá a fentihez hasonlóan, de leginkább a környező nagyvárosokban, illetve Baranyán belül keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok. Sok minden vonz, kivéve a durva BDSM.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
Továbbá a fentihez hasonlóan, de leginkább a környező nagyvárosokban, illetve Baranyán belül keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok. Sok minden vonz, kivéve a durva BDSM.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Szép napot Mindenkinek! ASzexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) alaposan "meglocsolhassam" a Hölgyet, Húsvét alkalmából c) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként!