Sziasztok! Engem érdekelne a mai napon a hármas szex.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 19:33
Törölt felhasználó (4656530)

Sziasztok! Most szombatra (holnap) keresünk belevaló, nem kamus pasit 3-as sexre sexisen telt párom közös kényeztetésére, tartalmas sexre.
Győr valaki ?
Sziasztok. Esztergom környéki ápolt, igényes, párokkal ismerkednék. A többit privátban.
Hölgyeim!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok! Volna itt pasi aki ismerkedne velünk?? Borsodhoz közel? Írjatok bátran!
Sziasztok!Szombat,vasárnapra keresek lányt,párt.Diszkrét,tapasztalt,jól szituált srác vagyok!Pest,Fejér,Veszprém megye
Helló sziasztok ma este csatlakoznék párhoz Győr es környékén keresek utazni tudok!
Sziasztok! Most szombatra (holnap) keresünk belevaló, nem kamus pasit 3-as sexre sexisen telt párom közös kényeztetésére, tartalmas sexre.
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasikat keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, és üzenetben
Sziasztok! Valaki hétvégén egy kellemes szexre? Csendes lakásomon várlak Gödöllőn.Várom üzeneted.
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna a cuckold féle dolog azaz ha elötte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok !
Ma este akár éjszaka Szekszárdon esetleg környékén szívesen csatlakoznék 35-60 közötti átlagos komoly szimpatikus párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy testi kényeztetéséhez örömére. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van valaki akik partnert keresnek és találkoznának akkor várom privát üzeneted.
Ma este akár éjszaka Szekszárdon esetleg környékén szívesen csatlakoznék 35-60 közötti átlagos komoly szimpatikus párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét hármas együttléthez a hölgy testi kényeztetéséhez örömére. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van valaki akik partnert keresnek és találkoznának akkor várom privát üzeneted.
Sziasztok, KECSKEMET, igenyes 40 -es pasi, parokhoz csatlakozna, utazni tudok, de neha helyem is van.

Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére egy srácot hely az adott nagy intim elöny
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Ápolt 40es ffiként ismerkednék Fejér és kkén.
Ápolt, igényes nőt, párt keresnék!
Ápolt, igényes nőt, párt keresnék!
Sziasztok. Ma este pár aki rosszalkodna és ehhez pasit keres? Mobilis vagyok, utazni tudok. Várom leveletek, amennyiben ismerkedni, kikapcsolódni volna kedvetek.