Sziasztok!
Örömmel tenném színesebbé kedves, intelligens pár ma éjszakáját.
Ha még üres a tàncrend mára, akkor privát üzenetben keressetek.
Andris
Örömmel tenném színesebbé kedves, intelligens pár ma éjszakáját.
Ha még üres a tàncrend mára, akkor privát üzenetben keressetek.
Andris
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Keresgélünk! De nagyon-nagyon válogatósak vagyunk! Ne legyen sértődés!! Nem ígérünk semmit! Teljes fotó nélkül nem is válaszolunk!
Sziasztok
Jövő hèten pèntek napközbeni randira-de óràl-keresünk pàrt, pasit. Alakos fotód legyen, 40 èv alatt ne keress kèrlek. Helyet megoldjuk.
Jövő hèten pèntek napközbeni randira-de óràl-keresünk pàrt, pasit. Alakos fotód legyen, 40 èv alatt ne keress kèrlek. Helyet megoldjuk.
Sziasztok
herceg fehér lovon nincs ,vagyis ritka
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 10:29
Törölt felhasználó (4773072)

Sziasztok
sziasztok.helyileg ?? adatlapom nézhető...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 10:29
Törölt felhasználó (4773072)

Sziasztok
Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Pesti párt kukkolnek ma este

Ma este Budapesten vagy környékén párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van, ott tudok meg képeket küldeni.
Nem levelező partnert keresek, olyan párt, aki mer is találkozni!
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van, ott tudok meg képeket küldeni.
Nem levelező partnert keresek, olyan párt, aki mer is találkozni!
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Zalaegerszegen 40-es pár csapatjátékost keres mára. Korunkbelieket! Fontos a higiénia és ezt mi is el várjuk. Csak ma aktuális 22:00 ig várjuk a kedves jelentkezőt
Pesti párok ma este?
)

Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
35 èves, ápolt, nagy intim mèretű, borotvált pasi vagyok.
Párokkal ismerkednèk!
Párokkal ismerkednèk!
hàt itt ,fotelből nehéz találni én pl.kijàrok Gàrdonyba,Dunakeszire,Újpestre most Reptérre( nyáron ide megyek többször) És van rengeteg Tó...csak meg kell keresni
Sziasztok!Hölgyet,párt keresnék Győr-Komárom könyékén szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
170cm 52 éves pasiként szívesen ismerkednék párokkal,veszprém megye!