Régi vágyamat szeretném megvalósítani!
Egy normális kedves valós párral ismerkednék akikhez csatlakozhatnék
Többes adta örömök!
Sok mindenre nyitott vagyok…!
Ha van ilyen pár akkor kérem privátba írjon!
Egy normális kedves valós párral ismerkednék akikhez csatlakozhatnék
Többes adta örömök!
Sok mindenre nyitott vagyok…!

Ha van ilyen pár akkor kérem privátba írjon!
Sziasztok,
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Igényes Nyiregyházi férfi , párt keres
.
.
Feleséget,hölgyeket nyalnák,dugnám a párjuk elött! Ha ez izgat várom az üzeneteket!
Hajdúból keresek párt akihez csatlakozni tudnék . Üdv Normális pasi.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Délelőtt Dunapatajon bemegyek egy 50 es párhoz ,jó lenne ha valaki még odajönne
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele kozosen akit ez nagyon izgatná! Tav nem gond! utazas megoldhato hely viszont kellene!
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok.
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival csak is a közelben!! Fotó az fontos!! Az írjon aki mer talizni is!!!
Sziasztok mindenki. Bp pasiként keresek. Akár ma is és akár nálam, helyem is van.
Sziasztok !
Szekszárdon ma este ráérő pár házaspár kellemes szexrandira ? Szívesen csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom !
Szekszárdon ma este ráérő pár házaspár kellemes szexrandira ? Szívesen csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom !
Sziasztok!
Péntek este párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Nyíregyháza -Kisvárda környékén.
Péntek este párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Nyíregyháza -Kisvárda környékén.
Sziasztok! Sportos, intelligens, többesben tapasztalt srác párral vagy hölggyel ismerkedne izgalmas időtöltés céljából Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban.
Sziasztok, rendszeres házibarát lennék, kitartó és kemény farokkal. Képeim az adatlapomon, semmi jónak nem vagyok elrontója, és utazni is tudok! Keressetek bátran.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.