Sziasztok
Még mindig keresek egy Budapesti párt akinek van helye
Még mindig keresek egy Budapesti párt akinek van helye
Sziasztok!
Ma dèlután 15:00-ig szivesen csatlakoznèk párhoz a hölgy tag fellegekbe repítèse cèljából!
Alkalmazkodó,jó humorú,odaadó pasi vagyok 19/5-ós kis játèkszerrel Hatvanból!
Diszkrèció adott ès elvárt!
Ma dèlután 15:00-ig szivesen csatlakoznèk párhoz a hölgy tag fellegekbe repítèse cèljából!
Alkalmazkodó,jó humorú,odaadó pasi vagyok 19/5-ós kis játèkszerrel Hatvanból!
Diszkrèció adott ès elvárt!
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szombatra Kecskemêt vagy környékén keresek pârt
Sziasztok.
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok ma este meretes ffi?
Sziasztok!
Csütörtök (03.10)estére keresek megbízható, kényeztetni szerető férfit 3-as sexre párom közös kényeztetésére. Hölgytag nőiesen telt. Cuckold stb..
Többit privátban.
Csütörtök (03.10)estére keresek megbízható, kényeztetni szerető férfit 3-as sexre párom közös kényeztetésére. Hölgytag nőiesen telt. Cuckold stb..
Többit privátban.
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon és környékén ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfiként hármasra nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék a hölgy kellemes gyengéd finom kényeztetéséhez örömére. Válaszokat privátba várok.
Ma este Szekszárdon és környékén ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfiként hármasra nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék a hölgy kellemes gyengéd finom kényeztetéséhez örömére. Válaszokat privátba várok.
Sziasztok. Nagyon dögös a hölgy imádnám nőnapon kényeztetni. Izmos tetovált pasi vagyok. Ha esetleg meglátogattok Budapesten nem bánátok meg az éjszakàt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 03:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 03:57
Törölt felhasználó (4657899)

Nagyon szexi páromnak keresek nőnapra izmos jóképű tetovált férfit.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki pasit keresne.

Ma este hölgy pár?Cuckold?Fogadni és utazni tudok! Privatba beszéljük
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Fiatal apolt pasi talalkozna novel!
csak budapest es kornyeke

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Napközbeni kalandra keresek budapesti vagy környéki párt, nőt. Olyanokat keresek, akiket izgat egy ismeretlen, igényes, vastag szerszámú férfi bevétele a játékba. Csak szex, komplikációk nélkül!

(K)
(Ez egy válasz rebeka400 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 07:36

Fifejezetten nagy és vastag farkú 20+ vékony,sportos bi srácot keresek magunknak ,hármasra.35 év korig.