Óriàsi,lógós mellekkel megàldott hölgy cickóit kényeztetném,hosszasan,kitartóan. Hasonló hölgytagú párokkal is szívesen ismerkedem.
Bp és környéke,Dél,- buda,Fejér megye.
Kàros szenvedélyektől mentes,àpolt,kúltúràlt pasi vagyok
Bp és környéke,Dél,- buda,Fejér megye.
Kàros szenvedélyektől mentes,àpolt,kúltúràlt pasi vagyok
Kedves, barátságos, hölgyekkel ismerkednék... Tartós kapcsolat sem kizárt...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Ma, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
Badacsony környékén ismerkednék
Jokepu intelligens férfit keresunk csinos felesegem oromere!30-35!szabolcs megye előny!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Sziasztok.Hétvégére keresek hölgyet, párt közös élvezkedésre.Helyem van Pest megye(Gödöllő) Csendes, nyugodt lakásomban élvezzük ki egymás társaságát
Üzenetet írj kérlek! Köszönöm

Párt, vagy vastag pasit keresünk Dunaújvárosban, közös örömökre. Helyünk van,,de menni is tudunk
Kedd délelőttre keresek párt! Miskolc, hely ok! 42é pasi
Bisex lanyt vagy nagy meretu pasit keresunk
helyunk van gyorbe nem utazunk sehova
akinek nincs kepe nem valaszolunk.

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok! Holnapra, illetve holnap utánra olyan Békés megyei párt keresnék, akik szívesen feldobnák az estét egy kellemes hármas együttléttél, amelynek én is aktív tagja lehetnék!
Holnap budapesten leszunk, es a felesegem oromere keresunk pasit harmadiknak, akinek van hely

Sziasztok! Ma este még tudok fogadni hölgyet, párt kellemes együttlétre csendes otthonomban Pest megye(Gödöllő)
Sziasztok.Győr kőrnyékén,hőlgyet,párt keresnék
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére, esetleg pároknál cuckoldra a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére, esetleg nőhöz cuckoldra).
Sziasztok.Tomi v.ok.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok. Ma estére srácot keresünk Debrecenben...