3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel!
Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel!

Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Párhoz csatlakoznéka hölgy örömére , nem egy alkalommal ,ha kölcsönös szimpátia megvolna
Nagyobb intimmel , diszkréten...később barátnöm is beszálna egy páros gabalyodásra udv
Nagyobb intimmel , diszkréten...később barátnöm is beszálna egy páros gabalyodásra udv
Üdvözlet mindenkinek.
Párom számára keresünk ma estére ff-t Budapesten.
Igényes udvarias úriember személyében nagy intim mérettel.
Szép napot
Párom számára keresünk ma estére ff-t Budapesten.
Igényes udvarias úriember személyében nagy intim mérettel.
Szép napot
Sziasztok, köszi, már megtaláltuk a nekünk valót )
(Ez egy válasz andrewlert üzenetére (2022. 03. 29. kedd 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 09:31

Budapest, április 1 (péntek) 16 óra körül barátnőmmel vendégeskednénk egy párnál vagy pasinál. Egymás előtti szex, videózás, egyéb dolgok, amire a nyitottság megvan. Privátban írjatok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot írj telefonszámot privátba
Ma Győrben vagyok (pár férfi tagja), találkoznék délután szexre vágyó partnerrel, partnerekkel!
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén.
Budapest, április 1 (péntek) 16 óra körül barátnőmmel vendégeskednénk egy párnál vagy pasinál. Egymás előtti szex, videózás, egyéb dolgok, amire a nyitottság megvan. Privátban írjatok.
Sziasztok .szombat este 7 re keresünk pasikat Miskolcon akik csatlakoznak hozzánk hetero alapon .privin Telszám viber .csak aki eljön és csak miskolc .köszi .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként szívesen csatlakoznék hármasra nyitott megbízható intilligens Szekszárdi vagy környéki 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét kényeztető hármas együttléthez a hölgy örömére. Válaszokat privát üzenetben várok ott adok elérhetőséget. Köszi !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként szívesen csatlakoznék hármasra nyitott megbízható intilligens Szekszárdi vagy környéki 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét kényeztető hármas együttléthez a hölgy örömére. Válaszokat privát üzenetben várok ott adok elérhetőséget. Köszi !
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok. Most hétvégén fiatal nagyfarkú fiú párhoz? aki ráér egész este

Masszőr pasi vagyok. Párt hőlgyet magányos anyukát keresek alanynak.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak.
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére
Lehet benne vagyunk

(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok