szivesen csatlakoznék házaspárhoz ahol állandó partner lehetek.
Szia jó reggelt. Írtam privátban. Nekem a mai nap megfelelő
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2022. 03. 15. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 15:23

Akkor még egy proba.38 éves elvált partnerem többes szexet szeretne.Keresek egy kultúrált normális férfit akivel ketten elégetenénk ki a hölgyet.Helyileg Egerben van a hölgy tehat inkább a környékéről.Fontos tudni hogy csak hétközben és csak délelőtt jó a tali.A högy kér fotot szeretné ő kiválasztani a kollégát.Jelentkezz privátban és megbeszéljük a többit
Szívesen látok párokat, lányokat nálam. Ha a buli megköveteli plusz beszállókat.
Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.

Szerda napközben, este pár, hölgy egy tabumentes, izgalmakkal teli szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok lenne itt párnak kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár ma is..
Akkor még egy proba.38 éves elvált partnerem többes szexet szeretne.Keresek egy kultúrált normális férfit akivel ketten elégetenénk ki a hölgyet.Helyileg Egerben van a hölgy tehat inkább a környékéről.Fontos tudni hogy csak hétközben és csak délelőtt jó a tali.A högy kér fotot szeretné ő kiválasztani a kollégát.Jelentkezz privátban és megbeszéljük a többit

Sziasztok!
Budapesten párhoz csatlakoznák heteró alapon! Valóban nagy mérettel vagyok még áldva!
Budapesten párhoz csatlakoznák heteró alapon! Valóban nagy mérettel vagyok még áldva!
Kedves Debora!
Zoli vagyok. Szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Szeretnék megismerkedni veled. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Barátság extrákkal keresek partnert. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Reménykedem benne, hogy kölcsönös a szimpátia és kaphatok Tőled egy esélyt az ismerkedésre.
Üdv Zoli
Zoli vagyok. Szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Szeretnék megismerkedni veled. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Barátság extrákkal keresek partnert. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Reménykedem benne, hogy kölcsönös a szimpátia és kaphatok Tőled egy esélyt az ismerkedésre.
Üdv Zoli
Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék párokkal
Fiatal srácként ismerkednék párokkal

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
A mai nap folyamán párral találkoznék a hölgy örömére!
Mai nap hölgyel vagy párral találkoznék Egerben. Hely is van ha szükséges.
Intelligens ffit keresunk hármashoz 30-35!szabolcs megye előny!vagy parokat hparokat!