Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 21:39

Törölt felhasználó (4660736)
VIP

Ja és Budapest
Ja és Budapest
Ki szeretné ma noncsit kényeztetni? Fényképet levélben szívesen küldünk! Noncsi szőke 30as bomba alakkal
Párok?
Pest megye?43 éves sportos igényes férfi borotvált és jól tejelő vagyok érdekel ?privi!
Pest megye?43 éves sportos igényes férfi borotvált és jól tejelő vagyok érdekel ?privi!
Hétvégére Pesten pár keres harmadiknak fiút?

Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok esetleg enyhe bi is bele fer!
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok !
Szekszárdon ma este éjjel átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék 3-as együttlétre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nyitott férfi vagyok vastag nagyobb intimmel. Ha taliznál írj privát üzenetet !
Szekszárdon ma este éjjel átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék 3-as együttlétre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nyitott férfi vagyok vastag nagyobb intimmel. Ha taliznál írj privát üzenetet !
Pár(N47 nagy cicik, imádja a faszt - F37) keres FIÚT...hosszútávú kapcsolat...vékony/sportos nagyobb intim mérettel
Sziasztok.fiu ma estére?
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.

...valahol a messzi messzi galaxisban élt egy pasi aki szeretett volna találkozni egy párral, akik befogadják harmadiknak...sajnos a fényévek távolsága miatt nem sikerült összehozni az egy pontban való érintkezést...

Hellyel rendelkező budapesti férfi rendelkezésetekre állna minden jóra a hétvégén...
Gödöllőn és környéken keresek párt,43 éves sportos férfi privi….
Atya világ de szexi a hölgy. Ugyan meg Debrecenbe vagyok de szívesen töltenék veletek az éjszakát
(Ez egy válasz tamás109 üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 20:33

Sziasztok! Fiatal (!) srácot keresünk harmadiknak ma este, vagy holnap reggel hetero alapon! Privát üzit kérünk!
Sziasztok! Fiatal (!) srácot keresünk harmadiknak ma este, vagy holnap reggel hetero alapon! Privát üzit kérünk!
Sziasztok. Hetero párral ismerkednék.
canpi178@gmail.com
canpi178@gmail.com
Holnap az esti órákban szivesen cstlakozom párhoz Hegyeshalom-Szeged útvonalon.
Sziasztok párok
Ha egy korrekt, 3asban nem kezdő de nem is sportot űző férfit kerestek írjatok
Adatlapomon fotók egyéb infók.