Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Potens, nagy farkú, 30 körüli férfit keresünk mára!

Sziasztok, mai napra keresünk párt, vagy férfit.
Párom 28 éves szexi nő, (minnie56) szeretném végignézni, ahogy jó hosszan kinyalják és előttem élvez el smile
Csak igényes férfit vagy párokat keresünk. Bp.
Párom 28 éves szexi nő, (minnie56) szeretném végignézni, ahogy jó hosszan kinyalják és előttem élvez el smile
Sziasztok.
Bács- Csongrád megyéből van itt olyan pár aki férfit keres 3mas szexre. Biszex is lehet. Vidám természetű igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Közös nudizás is érdekelne. Utazni tudok.
Bács- Csongrád megyéből van itt olyan pár aki férfit keres 3mas szexre. Biszex is lehet. Vidám természetű igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Közös nudizás is érdekelne. Utazni tudok.
Jóméretű sportos testalkat7 26 éves srácként szívesen csatlakoznék párokhoz!
Sziasztok, mai napra keresünk párt, vagy férfit.
Balatonberényi nudista strandon ismerkednénk adatlapunk szerint.
Hellyel rendelkezem és utazni is tudok általában hétvégente szabad vagyok tapasztalatom van
Cuckoldot kedvelő párt keresek.
Olvass adatlapot, írj privát üzenetet.
Olvass adatlapot, írj privát üzenetet.
Sportos 40 es pasi extra mérettel jatszotarsat keres 12 ker vagy szépvölgyi parkolo

Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jelentkezem
(Ez egy válasz Harley-Davidson üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes pasi pár társa lenne hosszú távon. Kor alkat nem számít...
Sziasztok! Érdekel a dolog.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére vagány pasit keresünk,amolyan szerepjátékra
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Szimpátia alapján szívesen be is szállnék

Sziasztok, júli 12-19 között Keszthely mellett nyaralok. Ki csatlakozik hozzám? Költség nincs!
Sziasztok
Igényes, sportos ,budapesti srác vagyok többes és swinger tapasztalattal párokhoz csatlakoznék

Igényes, sportos ,budapesti srác vagyok többes és swinger tapasztalattal párokhoz csatlakoznék

sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a nejet? Hely kellene utazni tudnek!