Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Vastagfarkú srácok max 40-ig

Sziasztok ma este párhoz csatlakoznek fejer megyében
Sziasztok! Gyulán párokat fogadnék! Akár csak kukkolásra iis…
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
50 év feletti párhoz csatlakoznék . Bi pasiként. Imádok kényeztetni .Irj üzit ismerkedjünk!
Sziasztok 29 éves pasi párhoz csatlakozzna
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék esti köteletlen beszélgetésre és közös szexre. Hiszek az intelligencián alapuló társas kapcsolatokban.
Akár lehet hiteles is..mérd le magad közvetlenül ébredés után & este is..nálam 183,5-185cm között "ugrál"..a gerinc vízszintes pozitúrában nyúlik,a csigolya porckorong duzzanata okán..a súlyingadozáshoz -gondolom- nem szükséges magyarázat(?)
(Ez egy válasz KriszGab8080 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 15:09

Az adatlapodon még 188 cm magas vagy, és 85 kg. Hirtelen nőttél még 2 cm-t, és híztál 5 kg-t? Hiteles egy pali lehetsz..!!
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban

Az adatlapodon még 188 cm magas vagy, és 85 kg. Hirtelen nőttél még 2 cm-t, és híztál 5 kg-t? Hiteles egy pali lehetsz..!!
(Ez egy válasz erzeki_erotika üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 08:34

Szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját. 190 magas 90 kg sportos és izmos szőke hajú és kék szemű vagyok. Van némi tapasztalatom maszírozás tekintetében, de nem vagyok profi.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznèk Párhoz.
Kint vagyok a reptéren párt vagy nőt keresek
30 éves nagyfarku srackent
30 éves nagyfarku srackent
Diszkrét találkozni merő párt keresek.
Miskolcon keresek párt kényeztetném a hölgyet párja előtt. Helyem van
Sziasztok! 18-19 délután - este - éjszaka szívesen csatlakoznék lanyokhoz, pártokhoz, többes sex, vagy csak a randi izgalmának reményében.
Én 183/80, sportos, 43 éves, szokesbarna, hetero pasi vagyok. Szívesen utazom, de helyet is szívesen bérlek.
Tomi.
Én 183/80, sportos, 43 éves, szokesbarna, hetero pasi vagyok. Szívesen utazom, de helyet is szívesen bérlek.
Tomi.
Szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját. 190 magas 90 kg sportos és izmos szőke hajú és kék szemű vagyok. Van némi tapasztalatom maszírozás tekintetében, de nem vagyok profi.
Budapesten párt keresek napközben hellyel hármas örömökre