Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szia írok privatba
(Ez egy válasz Par3244 üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:10

Valóban nagy intim méretű, 3asban tapasztalt pasit keresünk nem azonnalra normál, átlagos vagy sportos, 28-45 éves, kedves, diszkrét, határozott pasit. Fogadni tudunk.
Szóba jöhet 2 pasi is, akik már ismerik egymást, viszont ez esetben ők oldják meg a helyet a környékünkön.
Keresünk még masszőrt a Dél -Dunantulon. Képzett masszőrt, normál és,vagy yoni masszázsra
Szóba jöhet 2 pasi is, akik már ismerik egymást, viszont ez esetben ők oldják meg a helyet a környékünkön.
Keresünk még masszőrt a Dél -Dunantulon. Képzett masszőrt, normál és,vagy yoni masszázsra
"botozásra" keresünk nagyobb méretű pasit a nagyobb az 21+
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Párhoz csatlakoznek a nő örömére én 34 éves hetero pasi vagyok imádok hosszasan nyalni mint popsit és puncit is írj privátban Győr és környéke
Kamusok ne
Kamusok ne
Párokhoz csatlakoznék kecskemét környékén!

botozást úgy értitek ahogy én?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este 21 óra magasságában fogadnánk hetero pasit aki megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Részletek privátban ! Csak privát üzenetre reagálunk !