Sziasztok.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Sziasztok holnap napközben szívesen fogadnék part lányt asszonyt .Igényes sportos 40es férfi vagyok privi ha érdekel .
Sziasztok!
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
Olyan párokkal ismerkednek akik szeretik elojatekkent az erotikus masszirozast! Hely kellene utazni tudok
Sziasztok !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok, hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
33 éves pár vagyunk, holnapra (péntek) keresek srácot, aki harmadikként csatlakozni hozzá. Nógrád megyében helyunk van. Utazni tudjál, és csak a délelőtti órákban jó. Lehetőleg fiatal, sportos alkatot.
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokhoz csatlakoznék !
Köszönjük az invitálást, de nem ellnék a lehetőségel .
(Ez egy válasz Juzerfiu üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Most holnap (péntek) délutánra, estefelére keresünk az adatlapunkon leírtakhoz komoly, utazni tudó, ráérő partnert. Szekszárd környékén van helyünk is, ahol fogadni tudunk. Csak olyanok írjanak, akik megfelelnek a leírtaknak és tudnak, akarnak és mernek is találkozni. Köszönjük.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Gyertek hozzám! zugló!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 07:17

Sziasztok . 3 Sex re keresünk Budapesti hely el rendelkező izmos helyes potens 30 körüli fiatal embert a hölgy tagunk örömére . Normál intim méret el rendelkezöt .,vibered van az jò . Írjatok üzenetet .
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok. Ma estére vagy péntek estére keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Buják környékén most valaki, valakik?
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok . 3 Sex re keresünk Budapesti hely el rendelkező izmos helyes potens 30 körüli fiatal embert a hölgy tagunk örömére . Normál intim méret el rendelkezöt .,vibered van az jò . Írjatok üzenetet .
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...